Γιατί η κόρη του Johnny Depp είναι το νέο μεγάλο αστέρι του Hollywood

Η Lily Rose Depp κερδίζει σιγά σιγά την αναγνώριση στον κόσμο του κινηματογράφου.

Είναι η κόρη του μεγάλου και μοναδικού Johnny Depp κι όμως έχει πάρει από τον πατέρα της και τώρα όλοι μιλάνε γι’ αυτήν στο Χόλυγουντ. Όλοι γνωρίζουν πως το υποκριτικό της ταλέντο είναι πολύ κοντά με εκείνο του πατέρα της, ο ίδιος αισθάνεται περήφανος που την έχει κόρη.

 
 
 

Ναι, κι όμως, η Lily Rose Depp φαίνεται να είναι βαθιά μελαγχολικό κορίτσι αλλά η αινιγματική θλίψη που μπορεί να εκπέμπεται από τα μάτια της την καθιστά ένα από τα πιο γοητευτικά κορίτσια της διεθνούς showbiz. Αυτή η θλίψη είναι που θα την ανεβάσει στο βάθρο των πιο διάσημων κοριτσιών εκεί έξω.

Τα αγαπημένα βιβλία του Johnny Depp ντροπιάζουν και τον μεγαλύτερο κουλτουριάρη

Το μεγαλύτερο παιδί και μοναχοκόρη του ηθοποιού Johnny Depp και της Γαλλίδας τραγουδίστριας Vanessa Paradis, κερδίζει σιγά σιγά την αναγνώριση στον κόσμο της υποκριτικής που τόσο αγαπάει εγκαταλείποντας ακόμη και το σχολείο σε ηλικία 16 ετών.

 

 
 

Πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά μαζί με τον πατέρα της στην κωμωδία «Yoga Hosers» το 2014, έπαιξε μεταξύ άλλων την Isadora Duncan στο «Planetarium» (2016) και στο «The King» (2019) ενώ ήταν υποψήφια για τα βραβεία Σεζάρ.

15 φορές που ο Johnny Depp μάς έκανε σοφότερους

Είναι μία ηθοποιός που εκτός από τις διασυνδέσεις του πατέρα της, έχει στο ενεργητικό της ένα γνήσιο ταλέντο υποκριτικής, είναι μία θεά της οθόνης κι αυτό έχει φανεί από πολύ νωρίς.

 

 
 

Γεννήθηκε την άνοιξη του 1999 στην πρωτεύουσα της παγκόσμιας μόδας - το Παρίσι, αλλά ζει και εργάζεται ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Το ταλέντο της είναι μεγάλο και η δουλειά της ασταμάτητη. Δεν κάθεται ποτέ. Πάντα κάτι δουλεύει κι είναι τρομερά εργασιομανής.

Είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι αισθάνεται το ίδιο και για τις δύο χώρες και είναι ευγνώμων που μιλάει την γλώσσα τους.

Σε νεαρή ηλικία, ήθελε να ακολουθήσει τη καριέρα της μητέρας της στη μουσική βιομηχανία αλλά την κέρδισε η υποκριτική όπως ο πατέρας της. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Jack, ο οποίος μισεί τα φώτα της δημοσιότητας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved