Instagram Θεοπίστη, ποια είναι η επόμενη εμφάνιση ομάδας που θα κάνεις sold out;

Η Ελληνίδα που έκανε την Ιταλία να παραληρεί με την φανέλα της Βενέτσια είναι η μεταγραφή που έχουμε ανάγκη.

Τι χρειάζεται ένας σύλλογος ώστε να ξεπουλήσει τις φανέλες της ομάδας; Μία ηχηρή μεταγραφή. Έναν παίκτη που θα έρθει, θα κάνει τους οπαδούς να πάνε στο αεροδρόμιο και να τρέξουν στις μπουτίκ για να αγοράσουν τη φανέλα με το όνομά του στην πλάτη.

Η Βενέτσια δεν τα χρειάστηκε όλα αυτά. Πόνταρε σε μία Ελληνίδα και η φανέλα της την περσινή σεζόν έγινε ανάρπαστη. Για την ιστορία εξαντλήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες. Κανένας Μέσι και κανένα Ρονάλντο. Ο λόγος για την Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου, το μοντέλο που με τις εντυπωσιακές αναλογίες και τα ακόμη πιο εντυπωσιακά μάτια της, έκανε τους γείτονες να τα χάσουν. Η Θεοπίστη φόρεσε την πανέμορφη φανέλα με το μαύρο χρώμα και τις χρυσές λεπτομέρειες, στην οποία απεικονίζεται υφή βενετσιάνικου τοίχου, χρυσές αποχρώσεις εκκλησιών, μνημείων και παλατιών της πόλης.

Αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την εμφάνιση της Βενέτσια. Αυτές οι γραμμές γράφονται για να τιμήσουν την Θεοπίστη. Το κορίτσι που συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλα διεθνώς και το portfolio της γεμίζει συνεχώς με δουλειές με τα κορυφαία brands.

 

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν περισσότεροι από 80.000 χρήστες και κάθε της post είναι μαγνήτης για likes και σχόλια.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved