Instagram Οι δύο κολλητές που θα ήθελες να πετύχεις στις διακοπές σου

Το αν θα τις γνωρίσεις, είναι στο δικό σου χέρι.

Το σώμα βρίσκεται στο γραφείο με το πληκτρολόγιο στα χέρια, το μυαλό στην παραλία με το κοκτέιλ στα χέρια. Το καλοκαίρι είναι εδώ, η θερμοκρασία ανεβαίνει, όπως και η λαχτάρα να μπούμε στο πρώτο πλοίο και όπου μας βγάλει. Το μπάνιο στα γαλάζια νερά του Αιγαίου, το φαγητό στην ταβέρνα που θα σου προτείνει κάποιος φίλος στο Instagram και -προς Θεού δεν πρέπει να φύγεις από το νησί χωρίς να δοκιμάσεις το τζατζίκι του- το φλερτ που όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή που το πάθος ανεβαίνει. Το φλερτ στα μπαράκια και στα σοκάκια της Χώρας του νησιού είναι επιβεβλημένο, ανεξαρτήτως το πώς θα καταλήξει όλο αυτό. Αλλά πάντα με σεβασμό.

Μάλιστα η Marie και η Frida είναι δύο κορίτσια από εκείνα που θέλεις στις διακοπές σου. Είτε θα τα πετύχεις στην παραλία με το αλάτι και τον ήλιο να χαϊδεύει το κορμί τους, είτε το βραδάκι να δοκιμάζουν ψητή ρακή ή κοκτέιλ. Είναι εκεί για να γράψουν την καλοκαιρινή ιστορία τους και θέλεις να γίνεις κομμάτι αυτής της ιστορίας. Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να πετύχεις την Frida και την Marie, η παρακάτω gallery μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία καλή εναλλακτική.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved