Instagram Η Luma Grothe δηλώνει έτοιμη για τον καύσωνα

Μία παραλία και ένα μαγιό κάνουν πιο εύκολη την κατάσταση. Το μοντέλο από την Βραζιλία το γνωρίζει καλύτερα από σένα.

Όταν ακούς τις λέξεις «Βραζιλία» και «μοντέλο» τότε αυτομάτως καταλαβαίνεις πως κάτι θα πάει καλά με αυτόν τον συνδυασμό. Ωστόσο η Luma Grothe δεν σταματάει εκεί. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της είναι «κληρονομιά» αφρικανικών, γερμανικών και ιαπωνικών καταβολών. Ε, πρόσθεσε και λίγο από Βραζιλία όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, οπότε συνειδητοποιείς τι συμβαίνει εδώ.

Ένα supermodel που μας καθηλώνει με την ομορφιά του.

 

 

Ανακαλύφθηκε στην ηλικία των 16 ετών, υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο και μετακόμισε στο Λονδίνο. Οι εντυπωσιακές αναλογίες και η θετική στάση της προς τη ζωή, κέρδισαν αμέσως τις καρδιές των ανθρώπων της βιομηχανίας της μόδας. Έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα runways στο Μιλάνο, το Παρίσι και την Νέα Υόρκη. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία fashion brands όπως οι Burberry, Versace και Dsquared 2 και την έχουμε δει στα covers περιοδικών μόδας όπς το Vogue, το Glamour και το Elle.

Η Luma, όπως κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του, λατρεύει το καλοκαίρι και την καλή αισθητική. Το προφίλ της στο Instagram το επιβεβαιώνει και κάθε της post είναι μαγνήτης για likes. Όχι μόνο από άνδρες αλλά και από γυναίκες. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό; Στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved