Instagram Ζήσε την Myrthe σου στην Ελλάδα

Το τρίπτυχο της ευτυχίας βρίσκεται στην παραλία, τη θάλασσα και τον ήλιο. Η Myrthe Bolt το γνωρίζει καλύτερα.

Γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1999 στο Ντρέντε της Ολλανδίας. Μία επαρχία με πληθυσμό 492.167, η οποία παρότι είναι πανέμορφη, ταυτόχρονα είναι μικρή για να την κρατήσει. Διότι η Myrthe Bolt είναι ένα κορίτσι που έχει μεγάλα όνειρα και σταδιακά τα κάνει πράξη.

Η πρώτη της δουλειά ήταν στη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 για την εταιρεία «Miu Miu» και από τότε τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Έχει συνεργαστεί με brands όπως η Fendi, η Versus (Versace), η Topshop, η Just Cavalli, η Nordstrom και έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα περιοδικών όπως η Vogue και το WSJ. Το 2018 περπάτησε στην πασαρέλα του Victoria’s Secret Fashion Show ως «Άγγελος» αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι καλοκαιρινή.

Η Ιωάννα Σπανού θα σε πείσει να μπεις στον κόσμο του Tik Tok

Λατρεύει να φοράει μαγιό, να βρίσκεται σε μία παραλία και να απολαμβάνει τον καυτό και συνάμα γλυκό ήλιο. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι η ιδανική συνθήκη για εκείνη και όποτε βρίσκει ευκαιρία, έρχεται μία βόλτα από τα μέρη μας. Η Μήλος είναι ο αγαπημένος της προορισμός και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει επαγγελματικές δουλειές εκεί, μαζί με τον φωτογράφο Cameron Hammond.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved