Instagram Η Ιωάννα Σπανού θα σε πείσει να μπεις στον κόσμο του Tik Tok

Ελέγχει τον αλγόριθμο και κυριαρχεί στο timeline μας.

Ανήκει στην περήφανη και περίεργη γενιά Ζ. Εκείνα τα παιδιά που μεγάλωσαν σ’ έναν ψηφιακό κόσμο και οι εποχές χωρίς διαδίκτυο είναι άγνωστες για εκείνα. Το να πάρουν τηλέφωνο στο σταθερό τον κολλητό δεν το έχουν καν ως ιδέα καθώς όλα γίνονται μέσω των smartphones και των social media. Κάθε τους έξοδο συμπληρώνεται από δεκάδες stories, διότι αλλιώς είναι σαν να μην βγήκαν.

Εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δίνει το διαδίκτυο και τα social media, κάνουν καριέρα μέσω αυτών και φυσικά βγάζουν χρήματα. Γιατί να μπλέκεις μ’ ένα 8ώρο στο γραφείο όταν μπορείς να φουσκώσεις τον λογαριασμό σου από το σπίτι και με ένα κινητό;

Η Angelina δίνει το έναυσμα για την έναρξη του καλοκαιριού

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και η Ιωάννα Σπανού. Διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram που το ακολουθούν σχεδόν 15.000 χρήστες ενώ δίνει πόνο στο αγαπημένο social media της γενιάς της, το Tik Tok. Εκεί την ακολουθούν 165.000 χρήστες και κάθε της video γίνεται αμέσως viral. Η Ιωάννα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, με χαρακτηριστικά που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι ανήκουν κάποια κοπέλα από την Ελλάδα.

Εξωτικά χαρακτηριστικά που τα βρίσκεις σε μοντέλα του εξωτερικού και τα βλέπεις να κάνουν καριέρα σε Los Angeles και Miami. Εμείς ευχόμαστε να παραμείνει στα δικά μας μέρη, όσο περισσότερο γίνεται. Οι λόγοι; Στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved