Instagram Η Zurine Aspiunza βολεύεται και με μία μπίρα στην παραλία

Κάτι καλό συμβαίνει με το μοντέλο από την Ισπανία.

Ξέρεις πως κάτι καλό θα συμβεί όταν ακούς ένα κορίτσι να σου λέει «πως βολεύομαι με μία μπύρα και μία παραλία στις διακοπές μου». Όπως ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση της Zurine Aspiunza. Το μοντέλο από την Ισπανία που κυριαρχεί στο timeline μας στο Instagram. Κάθε της post γίνεται μαγνήτης για likes και αποθεωτικά σχόλια.

Η μελαχρινή καλλονή δεν θέλει πολλά. Πιστεύει στον μινιμαλισμό, λατρεύει το καλοκαίρι και νιώθει άνετα φορώντας μόνο ένα μαγιό. «Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου περίοδος. Είναι η εποχή που τα ρούχα λιγοστεύουν και το πάθος πολλαπλασιάζεται. Είναι η εποχή των δοκιμών. Ενός νέου προορισμού, ενός νέου έρωτα, ενός νέου κοκτέιλ».

Οι ένοχες απολαύσεις της Rossana Latallada

Λάτρης των 80’s, η Zurine αγαπά τον ήχο από τα βινύλια. Η ψηφιακή εποχή δεν την αγγίζει αλλά την ανέχεται. Προσαρμόζεται σε αυτήν καθώς δίνει τις δικές της ευκαιρίες. Ευκαιρίες για να αναδειχθείς μέσω την social media, σε αυτόν τον κόσμο που ένα post αποτελεί τη γέφυρα από την αφάνεια στην απόθεωση. Το να σε μάθει ο κόσμος, να σου προσφέρει περισσότερες δουλειές και να γεμίσει τον λογαριασμό σου με χρήματα.

Η Zurine προς το παρόν δεν έχει ανάγκη από αυτά. Έχει καθιερωθεί ως μοντέλο ενώ ο ρόλος της Influencer την αφήνει παγερά αδιάφορη. Κύριοι, σας παρουσιάζουμε την κυρία Zurine Aspiunza.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved