Instagram Οι ένοχες απολαύσεις της Rossana Latallada

Τι εννοείς πως δεν την ακολουθείς ακόμη;

Άξιο τέκνο της γενιάς Ζ, η Rossana Latallada γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1999 στην Ουρουγουάη. Με εκρηκτικές αναλογίες, η Rossana αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα μοντέλα της νέας εποχής και όχι άδικα. Είναι από εκείνα τα κορίτσια που σε μαγεύουν από το πρώτο βλέμμα και καταφέρνουν να έχουν την καθολική αναγνώριση από άνδρες και γυναίκες. Μούσα του φωτογράφου Cameron Hammond, η Rossana κερδίζει αβίαστα το follow και το like σου στο Instagram.

Από ένοχες απολαύσεις, η 23χρονη καλλονή είναι δικό μας κορίτσι. Παγωτό και πίτσα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της και δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτές. Λατρεύει το καλοκαίρι και δεν αισθάνεται καμία απολύτως ντροπή με το σώμα της. Πιστεύει στην απελευθέρωση και το γυμνό σώμα της είναι η απόλυτη έκφραση ελευθερίας.

 Έχει συνεργασίες με διάσημα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο, όπως το Viva Model σε Παρίσι, Λονδίνο και Βαρκελώνη αλλά και το Why Not Models που εδρεύει στο Μιλάνο. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 40.700 χρήστες και μετά την gallery θα γίνεις ο επόμενος πιστός.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved