Instagram Θα χορέψεις στους καυτούς ρυθμούς της Frida Aasen

Χορεύτρια, ηθοποιός, μοντέλο και φυσικά Influencer. Από τη Νορβηγία με αγάπη.

Γεννημένη στις 5 Δεκεμβρίου του 1994 στο Κρίστιανσαντ της Νορβηγίας, η Frida Aasen δεν έχει να διηγηθεί παρά μία συνηθισμένη πορεία εφηβικών χρόνων. Μεγάλωσε μαζί με τα αδέρφια και τους γονείς της, πήγε στο τοπικό γυμνάσιο και ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές της σπουδές με πτυχίο στις τέχνες. Κάπου εκεί όμως ξεκινάει η μαγική ιστορία της.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών επέλεξε να ασχοληθεί για πλάκα με το modelling, μία απόφαση που της βγήκε σε καλό. Η πράκτορας μοντέλων Donna Ioanna την ξεχώρισε, της πρότεινε επαγγελματική συνεργασία και σήμερα η Frida αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα στη βιομηχανία της μόδας.

Η αμέτρητη συλλογή μαγιό της Karoline

Έχει περπατήσει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret Fashion Show και έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο δημοφιλών περιοδικών μόδας όπως τα LOVE, V, Vogue, CR Fashion Book.

Ωστόσο οι άνδρες έχουν την πολυτέλεια να την απολαμβάνουν μέσω του προφίλ της στο Instagram. Εκεί που δίνει τον καλύτερό της εαυτό και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Χωρίς τα καλούπια που της βάζουν οι αυστηροί κανόνες του modelling, είναι ο εαυτός της και κάθε της post είναι μαγνήτης για likes και σχόλια.

Ένα προφίλ που το ακολουθούν γύρω στους 940.000 ακόλουθους και μάλλον όχι άδικα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved