Instagram Η αμέτρητη συλλογή μαγιό της Karoline

Είναι πάντα έτοιμη για μία βουτιά και το επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο.

Βρείτε μου έναν τύπο που να μην του αρέσει το καλοκαίρι, να σου βρω μία γυναίκα που θα τον κάνει ν’ αλλάξει άποψη. Γιατί όταν έχεις στο μυαλό σου τ’ αρνητικά του καύσωνα, τότε είναι η κατανοητή η δυσφορία σου για την πιο ζεστή εποχή του χρόνου. Αλλά όταν έρχεται το επιχείρημα μιας ξανθιάς καλλονής από την Ολλανδία, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Τα πάντα γίνονται πιο υποφερτά. Για την ακρίβεια γίνονται πιο καυτά, πιο παθιασμένα, πιο όμορφα. Το καλοκαίρι αρχίζει και ωραιοποιείται στα μάτια και το μυαλό μας. Υπεύθυνη γι’ αυτό η Karoline Emmertsen. Το μοντέλο από την Ολλανδία που βλέπει τον κόσμο από τα 173 εκατοστά.

Η Αμάντα Τριβιζάς είναι λες και βγήκε από παραμύθι του Ευγένιου

Έχει αποτελέσει τη Μούσα αρκετών brands αναφορικά με τη μόδα και έχει ποζάρει στον φακό του φωτογράφου Cameron Hammond. Τον φωτογράφο που λατρεύουμε την αισθητική του και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον γυναικείο ερωτισμό και το γυναικείο σώμα.

Η Karoline αγαπάει την αίσθηση του ήλιου, του αλατιού και της άμμου στο σώμα της. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που της ταιριάζει απόλυτα και διαθέτει μία αμέτρηση συλλογή από μαγιό. Είναι πάντα έτοιμη για να πάρει τα απολύτως απαραίτητα και να ξεχυθεί σε μία παραλία. Έχει επισκεφτεί την χώρα μας και ελπίζουμε το φετινό καλοκαίρι να περάσει μία βόλτα ξανά από την ωραιότερη χώρα του κόσμου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved