Instagram Η Alina είναι το κορίτσι της διπλανής ξαπλώστρας

Θα της έκανες άνετα πάσα το αντηλιακό σου.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η παραλία είναι το μόνο αντίδοτο στη ζέστη. Είναι το φάρμακο κατά της μελαγχολίας. Εξάλλου λίγη βιταμίνη D δεν χάλασε ποτέ κανέναν. Με τα λόγια μας συμφωνεί και η Alina Boyko. Το μοντέλο από την Ουκρανία που έχει φιγουράρει στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. Γεννήθηκε στην Ουκρανία και στην ηλικία των 16 ετών μετακόμισε στην Πορτογαλία για χάρη του modelling. Την προσέγγισε ένα πρακτορείο μοντέλων και τα υπόλοιπα είναι... ιστορία.

Η Alina είναι από εκείνα τα ιδιαίτερα και σπάνια κορίτσια που παρότι μοντέλα, έχουν μια αμεσότητα που σε γοητεύει. Το κορίτσι της διπλανής ξαπλώστρας που δεν θα του αρνηθείς το αντηλιακό σου. Εκείνο το κορίτσι που ένα μόνο της χαμόγελο και ένα βλέμμα είναι ικανά να σου φτιάξουν τη διάθεση και να αφήσεις για λίγο στο περιθώριο τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Η Αμάντα Τριβιζάς είναι λες και βγήκε από παραμύθι του Ευγένιου

Από την πλευρά της λατρεύει το καλοκαίρι, τη θάλασσα, τις παραλίες και τον ήλιο να χαϊδεύει το κορμί της. Εμείς της προσφέρουμε την ευκαιρία να έρθει στην Ελλάδα ώστε να την πείσουμε ότι η ελληνική φιλοξενία είναι η καλύτερη που θα συναντήσει στον κόσμο. Μέχρι τότε, μία βόλτα στην gallery θεωρείται επιβεβλημένη. Και μετά μια βουτιά για να συνέλθουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved