Instagram Η Amalie Olufsen παίζει μεγάλη «μπάλα» στην οθόνη σου

Πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ για τον Paul Gascoigne, έχει ποζάρει στο πλευρό του John Carew και είναι το κορίτσι που οφείλεις να ακολουθήσεις στο Instagram.

Άξιο τέκνο της generation Z. Από εκείνα τα κορίτσια που δύσκολα θα ξεχάσεις από την πρώτη στιγμή που θα τα δεις να περνάνε από μπροστά σου. Είτε την δεις από κοντά είτε περάσει από το timeline σου στο Instagram. Η ιστορία της Amalie Olufsen ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου του 1997. Την ημερομηνία που γεννήθηκε στην Νορβηγία και περίπου 25 χρόνια αργότερα επιθυμεί να μάθεις το όνομά της. Και να μην το ξεχάσεις ποτέ από τότε

Μοντέλο και Playmate, η Amalie ξεκίνησε την καριέρα της στο modelling από το νορβηγικό brand ρολογιών, Norwegian Time αλλά δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο στα ρολόγια. Οι εντυπωσιακές αναλογίες της την έκαναν Μούσα του brand μαγιό «Sauvage Swimwear», ένα brand που τα μαγιό του τα έχουν τιμήσει μοντέλα όπως η Emily Ratajkowski, η Candice Swanpoel και η Frida Aasen.

Οι ελληνικές παραλίες περιμένουν την Taylor Brumann

Το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων «Major Models» που εδρεύει στο Μιλάνο ενώ για τους ποδοσφαιρόφιλους αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας στοιχημάτων «ComeOn» μαζί με τον Νορβηγό star, John Carew. Έναν αυτόν της Βαλένθια και της Λυόν.

Ωστόσο εκείνη επιμένει... αθλητικά. Θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Paul Gascoigne και συγκεκριμένα θα υποδυθεί την πρώην γυναίκα του Βρετανού σταρ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved