Instagram Το γεμάτο ερωτισμό καλοκαίρι της Daria Pershina

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μοντέλο από τη Ρωσία ευθύνεται γι’ αυτό.

Μύρισε καλοκαίρι. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα stories από παραλίες κάθε σαββατοκύριακο είναι περισσότερα από όσα μπορούμε να διαχειριστούμε και το μυαλό μας φευγαλέα πηγαίνει προς τις διακοπές που αργούν ακόμη αλλά έρχονται. Είναι το πρώτο καλοκαίρι κανονικότητας χωρίς μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και πιστοποιητικά εμβολιασμού και η ελευθερία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.

Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς ελευθερία. Και δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς ερωτισμό.

Η Ειρήνη Θεοδωράκη βάζει φωτιά στον Κάμπο και στις καρδιές μας

Γι’ αυτό ευθύνεται η Daria Pershina. Το μοντέλο από τη Ρωσία που το Instagram της είναι μία ανδρική «Μέκκα». Μένει μόνιμα στο Μπαλί και κάθε της post μας κάνει ν’ αναρωτιόμαστε για τους λόγους που βρισκόμαστε ακόμη στο γραφείο και δεν τα έχουμε παρατήσει όλα.

Η Daria λατρεύει το καλοκαίρι, τα ταξίδια, την αίσθηση της άμμου, του αλατιού και της θάλασσας στο κορμί της. Ποζάρει με μαγιό (και χωρίς αυτά) και κάθε της post είναι λόγος για να σταματήσεις λίγο στην κεντρική σου στο Instagram, να πατήσεις αβίαστα το like και να υποκλιθείς στην αισθητική και τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Όπως θα συμβεί στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved