Instagram Οι ελληνικές παραλίες περιμένουν την Taylor Brumann

Το περασμένο καλοκαίρι επισκέφτηκε τη Μύκονο, φέτος είναι ίσως η ώρα για κάτι πιο εναλλακτικό.

Αν δεν γνωρίζεις την Taylor Brumann, τότε έφτασε ο καιρός να τη μάθεις. Γι’ αυτό φροντίζει η ομάδα του ratpack.gr. Γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1996 στην Ελβετία και πλέον μένει μόνιμα στο Los Angeles. Ο λόγος της μετακόμισης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι για να κυνηγήσει το όνειρό της στο modelling. Με εντυπωσιακές αναλογίες, η ξανθιά καλλονή λατρεύει την πολυτέλεια, τα ταξίδια, το καλοκαίρι και τα μπικίνι. Μάλιστα έχει μία τεράστια συλλογή από μαγιό που δε διστάζει να την διαφημίσει με περηφάνεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Άσπα Κοττά είναι ο νέος εθισμός μας στο Instagram

Έναν λογαριασμό που τον ακολουθούν 61.100 χρήστες. Αριθμός ελάχιστος για να είμαστε αντικειμενικοί. Η Taylor φέρεται με τον καλύτερο τρόπο στα μάτια και την ψυχή μας και θα το εκτιμήσουμε μόλις κλειδώσει το προφίλ της και δεν έχουμε την πολυτέλεια να την τσεκάρουμε ύπουλα. Οπότε φρόντισε να βάλεις τέλος σε αυτήν την αδικία και να πατήσεις το κουμπί του follow χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μάλιστα η 26χρονη έχει περάσει και από τα μέρη μας το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα έκανε τις διακοπές της στη Μύκονο. Από την πλευρά μας, οφείλουμε να της πούμε ότι υπάρχουν κι άλλα νησιά στην Ελλάδα που αξίζουν να τα επισκεφτεί. Αλλά πριν από αυτό, θα επισκεφτούμε εμείς την παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved