Το φετινό Sports Illustrated Swimsuit Issue είναι μια ωδή στο γυναικείο σώμα

Σε κάθε σχήμα και μέγεθος, σε κάθε ηλικία, το γυναικείο σώμα δεν παύει ποτέ να είναι αντικείμενο θαυμασμού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Sports Illustrated παρουσιάζει το αφιερωμένο στο γυναικείο σώμα τεύχος του. Μια παράδοση δεκαετιών συνεχίζει απτόητη, χωρίς να επηρεάζεται από μόδες και τάσεις της εποχής, είτε αυτές περνούν από πουριτανικές, είτε από ελευθεριακές φάσεις. Τα μαγιό είναι πάντα στη θέση τους, ούτε φεύγουν, ούτε κρύβονται πίσω από άλλα σεμνότυφα υφάσματα και ρούχα, με μοναδική αποστολή την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας.

 

 

Η επιτυχία του θεσμού του Swimsuit Issue του Sports Illustrated είναι ότι καταφέρνει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο μανιφέστο του. Αυτό σημαίνει ότι όσο περνούν τα χρόνια η ωδή στο γυναικείο σώμα γίνεται πιο συμπεριληπτική, άρα πολύ πιο γυναικεία. Φέτος οι πρωταγωνίστριες έχουν ένα μεγάλο ηλικιακό εύρος, ξεκινάει από τα 25 χρόνια της Yumi Yu, το plus size μοντέλο με την αμερικανοϊαπωνική καταγωγή και φτάνει στην 74χρονη Maye Musk, μητέρα του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη. 

 

 

Στο ενδιάμεσο μπορούμε να θαυμάσουμε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο project την Kim Kardashian, η οποία στα 41 της συνεχίζει να επιβάλλεται με την πληθωρική της παρουσία και ταυτόχρονα έβγαλε ακόμα ένα εξώφυλλο που έπρεπε να κάνει από την checklist της. Η ίδια δήλωσε ότι ποτέ της δεν πίστευε ότι σε αυτή την ηλικία θα έφτανε να είναι το κορυφαίο πρόσωπο αυτού του project, κάτι που επιθυμούσε διακαώς από όταν είδε τη 45χρόνη Tyra Banks στο εξώφυλλο του Swimsuit Issue του 2019.

 

 

Last but not least, η εκρηκτική Ciara. Η 36χρονη τραγουδίστρια και σύζυγος του quarterback των Broncos Russell Wilson δήλωσε ότι βρήκε έμπνευση για τη φωτογράφισή της από την κόρη της Sienna Princess Wilson. Μέσα από αυτή τη φωτογράφιση ήθελε να αποδείξει στην κόρη της ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και μια γυναίκα πρέπει να μπορεί αν αγαπάει το σώμα της σε κάθε στιγμή της ζωής της. Εμάς μας έπεισε και με το παραπάνω πάντως.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved