Instagram Η Άσπα Κοττά είναι ο νέος εθισμός μας στο Instagram

Η ταλαντούχα ηθοποιός κερδίζει αβίαστα το likes μας.

Εμείς εδώ στο Ratpack αγαπάμε τα ταλαντούχα κορίτσια που έχουν όραμα και φλόγα στο βλέμμα. Εκείνα τα κορίτσια που παθιάζοναι με όσα καταπιάνονται, αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα και αποτελούν έμπνευση για όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Εξάλλου γι’ αυτό δημιουργήσαμε τη στήλη «WOMEN». Για να δώσουμε φωνή και βήμα σε όλα αυτά τα κορίτσια.

Η Έλενα Καμπέρη κάνει υπερήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό

Σημερινή Μούσα της στήλης είναι η ανερχόμενη ηθοποιός, Άσπα Κοττά. Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της καθημερινής και πετυχημένης σειράς «Ήλιος» και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε στο αίμα της μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Ενεργά κοινωνικοποιημένο άτομο, θεωρεί πως ο πυρήνας μας είναι ο άνθρωπος και το περιβάλλον. Το να συνυπάρχουμε αρμονικά με σεβασμό και αγάπη δεν είναι απλώς μία Ουτοπία, αλλά μία δέσμευση που οφείλουμε να κάνουμε πράξη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα και πολύ ορθά θεωρεί πως έχουν την ανάγκη από την προστασία και την αγάπη μας.

Εκτός από ταλαντούχα και συνειδητοποιημένη, είναι και μια πανέμορφη παρουσία. Ο λογαριασμός της στο Instagram απαριθμεί μόλις 7.000 ακόλουθους (σκάνδαλο) και κάθε post αποτελεί πόλο έλξης για likes και αποθεωτικά σχόλια. Οι λόγοι είναι προφανείς.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved