Η Julia Logan δεν αντέχει τους άνδρες που παραπονιούνται

Αν είσαι γκρινιάρης δεν της κάνεις. Συμμορφώσου.

Θέλει να γίνει μοντέλο μόδας, αλλά τι να κάνει ένα κορίτσι από το Βόλγκογκραντ; Εάν είστε η Τζούλια Λόγκαν, πηγαίνετε δυτικά. Πριν από δύο χρόνια, έφυγε από το σπίτι για το ηλιόλουστο L.A. αφού έλαβε ένα μήνυμα από τον Paul Marciano που της ζητούσε να γίνει μοντέλο της Guess.

«Ήξερα για τη Guess και ήξερα για το είδος των μοντέλων που χρησιμοποιούσαν για τις λήψεις τους και νόμιζα ότι τους ταίριαζα απόλυτα». Από τότε είναι ένας συνδυασμός αξέχαστων λήψεων, όπως αυτό στο Isle of Capri με βροχερό καιρό.

 

 
 

«Το πιο τρομερό συναίσθημα είναι όταν κάποιος γίνεται τολμηρός», λέει από το σπίτι της στο Χόλιγουντ. «Τώρα, είμαι πιο ξεκάθαρη σε αυτό. Λέω όχι, δεν μου αρέσει, δεν νιώθω άνετα. Αλλά πριν, δεν ήξερα πώς να ενεργήσω, επειδή ήμουν νέα σε όλα αυτά και πολύ δύστροπη και πάντα προσπαθούσα να είμαι καλή.

 

 

Και είμαι το είδος του ανθρώπου που δεν του αρέσουν οι συγκρούσεις. Τώρα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα πω απλώς με ωραίο τρόπο «Συγγνώμη, δεν μου αρέσει αυτό.» Ή μπορώ να τηλεφωνήσω στον ατζέντη μου και θα το κανονίσει. Σε αυτήν την επιχείρηση είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και να έχεις το κούτελο σου καθαρό».

 

 

Ο επόμενος σταθμός φαίνεται να είναι η μεγάλη οθόνη καθώς σπουδάζει υποκριτική τους τελευταίους οκτώ μήνες με Αμερικανούς και Ρώσους δασκάλους. Και αν κάποιος γίνει αγενής στα γυρίσματα, έχει τώρα μια νέα ικανότητα για να τον αντιμετωπίσει. «Έμαθα τόσα πολλά, Krav Maga και πώς να χειρίζομαι ένα όπλο και να πετάω μαχαίρια», λέει για την εκπαίδευσή της στη μάχη και το κόλπο να εξουδετερώνει έναν επίδοξο βιαστή. «Είναι τόσο διασκεδαστικό να το κάνεις αυτό, είμαι έτοιμη να γίνω κορίτσι Μποντ!»

 

 

Μια αυτοαποκαλούμενη εσωστρεφής, η Τζούλια δεν βγαίνει για καιρό έξω. Προτιμά έναν άντρα για τον οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται. «Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν κατάθλιψη. Φυσικά, όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές, αλλά αν ένας άντρας παραπονιέται πάντα για κάτι, δεν το αντέχω. Απλά δεν θέλω να το ακούσω. Είμαι από τη Ρωσία, είμαι αυτή που πρέπει να κάθεται εδώ και να παραπονιέται για πράγματα. Είμαι δυνατός άνθρωπος. Χρειάζομαι κάποιον τόσο δυνατό όσο εγώ».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved