Instagram Τα γεμάτα πάθος κλικ του Cameron Hammond

Ο φωτογράφος της καρδιάς μας που πρέπει να ακολουθήσεις χθες.

Το όνομα του Cameron Hammond ενδεχομένως να σου είναι άγνωστο. Αλλά μετά από αυτό το άρθρο, είμαστε σίγουροι πως δεν το ξεχάσεις ποτέ ξανά. Θα σου μείνει χαραγμένο όπως αυτή η γλυκιά ανάμνηση καλοκαιριού. Γιατί καλοκαιριού; Διότι είναι η εποχή που λατρεύει ο φωτογράφος από την Αυστραλία. Γνωρίζει πως να παίζει άριστα με το φως και να αναδεικνύει το γυναικείο σώμα χωρίς να το προσβάλλει.

Γυναίκες που αισθάνομαι υπέροχα με το σώμα τους και απολαμβάνουν έναν αέρα ελευθερίας όταν ποζάρουν με μπικίνι. Ή και χωρίς αυτά πολλές φορές. Γυναίκες που λατρεύουν την αίσθηση του νερού, του ήλιου και του αλατιού πάνω τους και δεν έχουν κανένα απολύτως κόλλημα να εξερευνήσουν τη φύση τους. Μάλιστα στα χέρια του Cameron Hammond, βρίσκουν τον δικό τους Παράδεισο. Γνωρίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα θα τις ανταμείψει, ξεφεύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και απολαμβάνουν στιγμές ελευθερίας και μίας αισθητικής που δύσκολα θα συναντήσεις σε άλλον φωτογράφο.

 

 

Το portfolio του Cameron Hammond είναι γεμάτο από συνεργασίες με διεθνή brands, όπως για παράδειγμα το Playboy. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι απλό: Λίγα ρούχα, ακόμη λιγότερες έγνοιες, ανεβασμένη λίμπιντο, ήλιος, θάλασσα, άμμος και αλάτι. Ένας συνδυασμός άχαστος όταν συνοδεύεται από τα μαγικά κλικ του Αυστραλού καλλιτέχνη. Το account στο Instagram απαριθμεί 425.000 followers και κάθε του post αποτελεί μία όαση για το timeline μας.

H Nina Agdal βάζει φωτιά σε όλο το Instagram κι όχι άδικα

Μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι ελευθερίας και ερωτισμού που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Μέχρι τότε μπορείς να περάσεις μία βόλτα από την gallery και έπειτα να του χαρίσεις αβίαστα το follow σου. Για τα likes σου δεν έχουμε αμφιβολία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved