Instagram Ο curvy ερωτισμός της Priscilla Huggins

Σε προκαλούμε να βρεις μία πιο sexy γυναίκα από την Priscilla. Πάρε τον χρόνο σου. Θα δυσκολευτείς.

Κάτι υπέροχο συμβαίνει με τα κορίτσια που προέρχονται από το Πουέρτο Ρίκο. Είναι λες και αυτός ο τόπος έχει ευλογηθεί από τον Θεό και η αποστολή του είναι να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ευλογίας είναι η Priscilla Huggins.

Μία παθιασμένη, συναισθηματική Λατίνα που λατρεύει την ζωή, τον έρωτα και απολαμβάνει τις μικρές στιγμές. Ένας εκφραστικός και ευχάριστος... γίγαντας ύψους 180 εκατοστών.

 

 

Με τέτοιο ύψος δε θα μπορούσε παρά να ασχοληθεί με τον χώρο του αθλητισμού. Μεγάλωσε παίζοντας μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, πριν πετάξει τα αθλητικά και κάνει το άλμα στις πασαρέλες, για χάρη του modeling. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα των Νεανίδων τοιυ Πουέρτο Ρίκο και όλη της η ζωή περιστρεφόταν γύρω από το βόλεϊ. Μέχρι που αποφάσισε να φορέσει τα μαγιό και να γίνει bikini model. Αυτό δε σημαίνει πως αυτή η διαδρομή ήταν εύκολη.

Δεν έχει καμία σημασία αν δεν μπορείς να προφέρεις το όνομα της Bregje

Τα στερεότυπα που υπάρχουν στον χώρο της μόδας και θέλουν τα μοντέλα να είναι είτε πολύ αδύνατα, είτε plus size, την δυσκόλεψαν. Οι καμπύλες δεν ήταν της μόδας, εκείνη την εποχή. Για μία εποχή αποφάσισε να λιμοκτονήσει και να γυμνάζεται υπερβολικά. Ωστόσο το σώμα της δεν άλλαζε. Τότε συνειδητοποίησε πως έτσι είναι φτιαγμένη και άρχισε να αγαπάει τις καμπύλες της. Και εμείς τις δικές της. Αποφάσισε να χαράξει τον δικό της δρόμο στη βιομηχανία, αδιαφορώντας αν θα κατάφερνε να πείσει τους ανθρώπους της μόδας.

Πλέον έχει καταφέρει να φωτογραφίζεται για καμπάνιες εσωρούχων και μαγιό. Επιθυμία της είναι να φωτογραφηθεί για το Sports Illustrated και να γίνει άγγελος της Victoria’s Secret. Επίσης επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική της συλλογή από εσώρουχα και μαγιό για γυναίκες με καμπύλες και να δημιουργήσει ένα πρακτορείο μοντέλων για όλα τα curvy μοντέλα.

Από εμάς είναι, ΝΑΙ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved