H Alie Davis θα σου θυμίσει πώς έρχεται καλοκαίρι πολύ σύντομα

Νιώθει σέξι πριν πάει για ύπνο και θέλει πάντα κάποιον δίπλα της.

Το μοντέλο Alie Davis, που έχει μεγαλώσει στο Χιούστον, γυρίζει τα κεφάλια των ανδρών εδώ και χρόνια, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η καριέρα της στο Rebels MGMT ανεβάζει την θερμοκρασία μας.

«Δεν έχω ακόμη μια συγκεκριμένη δουλειά που να είναι το επίκεντρο της καριέρας μου, αλλά μου αρέσει η ευκαιρία που μου δίνει η δουλειά μου να ταξιδέψω και να γνωρίσω νέους ανθρώπους», λέει. «Γνώρισα μερικούς από τους πιο στενούς μου φίλους σε επαγγελματικά ταξίδια και γυρίσματα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που έχω αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή μου».

Ξανασκέψου το πριν «μπλέξεις» με γυναίκα που έβγαινε κολλητός σου

Η αυτοπεποίθηση είναι σέξι και αυτό είναι απαραίτητο, αλλά πρέπει να συνδυάζεται με καλοσύνη. Αναζητώ κάποιον που με σέβεται και θέλει να με γνωρίσει πραγματικά, δεν παίζει παιχνίδια, είναι ανοιχτός και ειλικρινής.

 

 
 

Και αν κάποιος μπορεί να χειριστεί τόσο τη δουλειά μου όσο και τη ζωή μου χωρίς να νιώθω φόβο ή ανασφάλεια, η προσοχή μου τότε θα είναι όλη δική του.

Ένας άντρας στη Νέα Υόρκη άρχισε να περπατάει μαζί μου και του είπα ότι δεν αγαπάω τους μεγαλύτερους και είπε: «Σκέψου με σαν τη ζάχαρη στον καφέ σου. Αν ο καφές δεν είναι αρκετά γλυκός, απλώς θα προσθέσω περισσότερη ζάχαρη».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved