Instagram: Jessica Biel Θα λατρεύουμε την Jessica Biel όσο χρονών και αν φτάσει

Αφήνουμε τις κλισεδιές «περί διπλών 20άρων» και αποθεώνουμε μία από τις όμορφες 40άρες που έχουμε δει.

Ποιος να το περίμενε ότι από εκείνο το κατά τα άλλα βαρετό αλλά για κάποιο λόγο διάσημο «7th Heaven» σίριαλ των 90’s θα έβγαινε ένα πλάσμα που ακόμα και σήμερα θα απασχολούσε την επικαιρότητα (και τον Justin Timberlake). Ανάμεσα στα 7 παιδιά της οικογένειας Camden φαινόταν η πιο συμπαθητική, ωστόσο με τα χρόνια εξελίχθηκε και στην πλέον εκθαμβωτική.  

Από Mary Camden απογειώθηκε ως Erin Hardesty στο «The Texas Chainsaw Massacre» του 2003, ύστερα ως hot κυνηγός βρυκολάκων, Abigail Whistler στο «Blade Trinity» το 2004 και σύντομα το όνομά της έγινε γνωστό στα πέρατα της Γης. Είναι η Jessica Biel. Ή αλλιώς η 40άρα βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα.

 

 

H Jessica είναι κουλ, για αυτό την πάμε

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για την καριέρα και τη λάμψη που εκπέμπει σε κάθε της παρουσία. H Jessica μπορεί να εξαφανίστηκε για λίγο από τη δημοσιότητα ωστόσο στο The Sinner την απολαύσαμε και με το παραπάνω, αν και για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξεχνιέται με τίποτα εκείνο το on camera ξυλίκι της απέναντι στην Kate Beckinsale στο remake του «Total Recall», όσο μάπα και αν ήταν η ταινία.

 

 

 

Μια και μιλήσαμε για γυναικείους καβγάδες αυτοί είναι οι 7 πιο διάσημοι της οθόνης.

Πέρα από τις ταινίες και το απολαυστικό κορμί της, η Jessica Biel είναι μια κουλ τύπισσα που θα μπορούσες να κάνεις παρέα. Ή καλύτερα αποτελεί το απόλυτο ταίρι που θα μπορούσε να ζητήσει ένας άντρας. Νομίζεις πως ο «JT» έχει παράπονο; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βαριέται και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο όμορφο παρουσιαστικό της συντρόφου του.

Μια ματιά στο Instagram της να ρίξεις θα καταλάβεις ότι η πλάκα και οι κοινές δραστηριότητες είναι μέρος της καθημερινότητας του διάσημου ζευγαριού, με τις φωτογραφίες να αποτυπώνουν ότι τους αρέσει να το ζουν μαζί.

 

Όπως και να ‘χει, η Jessica Biel έκλεισε και επίσημα τα 40 της χρόνια ωστόσο δεν μας απασχολεί καθόλου κάτι τέτοιο. Για μας θα είναι το απόλυτο θηλυκό. Και μας αρέσει παραπάνω που είναι τόσο κουλ όσο το καλίγραμμο κορμί της.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved