Instagram Adrianalima Η Adriana Lima παραμένει λιακάδα και καταιγίδα μαζί

Ούτε τα χρόνια, ούτε καν η τρίτη εγκυμοσύνη δεν αφήνει σημάδι πάνω της.

Τι να πρωτοπείς για αυτόν τον άγγελο από τη Βραζιλία; Ακόμα και αν δεν είναι πλέον αγγελάκι της Victoria’s Secret, αυτά τα μάτια, αυτό το σέξι πρόσωπο και το μοναδικό κορμί με την υπέροχη επιδερμίδα είναι μια εικόνα βγαλμένα από τον πλέον καλοζωγραφισμένο πίνακα. Είναι η Adriana Lima, ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στον κόσμο.  

Με μια ματιά στο Instagram της (στο άλμπουμ που ακολουθεί) της άλλωστε κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα αντιληπτό.

 

 

Η Adriana Lima λοιπόν είναι κάτι σαν την αντιπρόταση των ερωτευμένων για τον τον Άγιο Βαλεντίνο. «Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα». Με λίγα λόγια την Adriana Lima δεν χρειάζεται να τη θυμάσαι άπαξ και έχει γενέθλια ή καλή ώρα ανακοινώνει την τρίτη εγκυμοσύνη της μέσω του νέου της προφίλ στο TikTok. 

Ακόμα και σήμερα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον Marko Jaric που χώρισε αυτό το πλάσμα και έχει πέσει στα χέρια του παραγωγού André Lemer. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του ο άτιμος αλλά και μόνο που την κοιτάς στα μάτια σε φωτογραφία γίνεσαι έρμαιο και αιχμάλωτός της, σκέψου τώρα να τη βλέπεις από κοντά.

Τρίτη εγκυμοσύνη η Adriana μας, κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να την ανησυχεί ιδιαίτερα. Και τι τρέχει που είναι σχεδόν 41 ετών και ετοιμάζεται για άλλη μια εγκυμοσύνη; Υπάρχει κάτι να την κάνει λιγότερο σέξι; Δύσκολο, έως ακατόρθωτο…

Adriana Lima Victoria's Secret Runway Walks


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved