Πόσο μας έχεις λείψει Δούκισσα Νομικού

Η εξομολόγηση της στον Αρναούτογλου ήταν καλή αφορμή να νιώσουμε πόσο λείπει από την καθημερινότητά μας.

Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα της μιας και τώρα η Δούκισσα Νομικού έχει γίνει μητέρα και αφιερώνεται στο σπίτι της και στον σύζυγο της.  

Η ίδια εξομολογήθηκε πως θέλει καινούρια πράγματα από τη ζωή της. Θέλει να είναι πάντα χαρούμενη και να κάνει πράγματα με το παιδί και τον άνδρα της.

 

 

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night Show" και μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και για το πως περνάει το χρόνο της πλέον ως μητέρα.

Υποστηρίζει πως μετά τη γέννα το σώμα της είναι ακόμη καλύτερο και γι’ αυτό φταίνε οι ορμόνες που της χάρισε η κόρη της με την εγκυμοσύνη.

 

 
 

Η Δούκισσα Νομικού στην συνέντευξή της αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, ενώ εξομολογήθηκε πως της λείπει πολύ.

Λαμπερή και χαμογελαστή, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε λεπτομέρειες από τη διαδρομή της στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

 

 

Μίλησε για την φιλία της με τον Θέμο και το πως της έμαθε ότι ξέρει. Πραγματικά, όπως είπε η ίδια, της λείπει πολύ.

Η ίδια λέει πως την πιάνουν τα υπαρξιακά της και πως δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι 8 χρόνια παντρεμένη. Με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη είναι πολύ καιρό παντρεμένοι κι αυτό λέει πως της κάνει καλό και την βάζει να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Δες εδώ στιγμές από το Instagram της Δούκισσας Νομικού:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved