Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θα δούμε και πάλι Survivor

Τι καλύτερο από πλάνα με την Κάτια με μαγιό σε εξωτικές παραλίες μέσα στην καρδιά του χειμώνα;

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς την παραμικρή ιδέα για το Survivor για να ενθουσιαστεί με την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Κάτια της καρδιάς μας μπορεί να αναγκάστηκε να αποχωρήσει πέρσι για λόγους υγείας από το Survivor, όμως επειδή το 25χρονο μοντέλο έχει ψυχή και καρδιά νικήτριας, γύρισε πίσω για να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση.

 

 

Και λέμε ψυχή νικήτριας γιατί έχει κερδίσει ήδη στο GNTM, η πιο πανάξια νίκη όλων των εποχών σε ριάλιτι, και ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα κέρδιζε και το Survivor. Αυτά δεν είναι λόγια του αέρα ημών των φανατικών οπαδών και ακολούθων της, αλλά το πίστευαν και όλες οι στοχιματικές που έδιναν την πιο χαμηλή απόδοση για να περπατήσουν τα υπέροχα πόδια της Κάτιας στον γύρο του θριάμβου.

 

 

Οι πληροφορίες της επιστροφής στο Survivor για την Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρουν πως εξασφάλισε ένα πολύ καλό πακέτο αποζημίωσης για την παραμονή της. Τα 10.000€ της εβδομαδιαίας αμοιβής μας φαίνεται απόλυτα λογικό ποσό κι ας είναι η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει δοθεί σε VIP συμμετοχή σε ριάλιτι. Αν δεν της τα έδιναν θα μαζεύαμε εμείς ρεφενέ για να καλυφθεί το κόστος του να βλέπουμε 2-3 φορές την εβδομάδα τη μοναδική Κάτια που μετράει.

 

 

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε αυτή τη φορά να μην έχουμε αναποδιές όπως πέρσι που δεν τη χορτάσαμε και αναγκάστηκε να φύγει στις 20 μέρες και να κάτσει, όχι απλά παραπάνω, αλλά μέχρι τέλους και να σηκώσει την κούπα. Όρμα τους Κάτια Ταραμπάνκο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved