Ένα θέαμα που καταπραΰνει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις…

Εδώ έχουμε ένα πολύ ωραίο κομμάτι της παγκόσμιας μόδας: η Bella Hadid δημοσιεύει φωτογραφίες με μπικίνι στο Instagram κι εμείς απλά δεν μπορούμε να μην το κάνουμε θέμα. Είναι απλά ένα supermodel που κάνει τη δουλειά του, αλλά αυτή είναι η Bella, οπότε ας είμαστε αληθινοί, το κάνει καλά. Ναι, είναι αλήθεια.

 

 

Η Bella ήταν στην παραλία και φορούσε το μαγιό της και άλλα παρόμοια ρούχα παραλίας για μια νέα καμπάνια Versace η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία μετά από αυτό. Αυτό το «άλλο» ρούχο περιελάμβανε τον καθαρό μπλε μανδύα με μαγιό που φοράει από πάνω. Όχι κι άσχημα…

 

 

Ο φωτογράφος του Versace έβαλε το μοντέλο στους ρυθμούς της που φόρεσε επίσης ένα μπικίνι τοπ, μακρυμάνικο και σφραγισμένο με το όνομα της μάρκας, ένα εντυπωσιακό μπλε μαγιό που εξέθεσε εντελώς την πλάτη της. Το μπικίνι είναι πραγματικά μικρό.

 

 

Η Bella είναι, παρεμπιπτόντως, το επίσημο μοντέλο για το άρωμα Dylan Blue του Versace. Και αυτό είναι προφανώς μεγάλη υπόθεση για την 23χρονη, καθώς είπε στα σχόλια ότι το να κάνει την καμπάνια αρωμάτων ήταν μια πραγματική στιγμή που τη σημάδεψε

 

 

Οι φωτογραφίες με μπικίνι είναι υπέροχες και το άρωμα είναι πιθανότατα επίσης υπέροχο, αλλά το καλοκαίρι έχει τελειώσει επίσημα τώρα και πολύ καιρό, οπότε είμαστε ευγνώμονες για αυτήν την τελευταία ματιά στην παραλία πριν φύγει ο χειμώνας.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved