Η hit σειρά του HBO της χρωστάει πολλά προφανώς.

Η σταρ του Euphoria, Sydney Sweeney, μιλάει για τον δυσανάλογο αριθμό των σκηνών που ξεγυμνώνουν το δέρμα της σε σύγκριση με άλλα μέλη του καστ της πολυσύχναστης σειράς του HBO.

 

 

Η Sweeney, 24, που υποδύεται μία μαθήτρια γυμνασίου που περιηγείται σε μια περίπλοκη και άτακτη ζωή εφηβικού έρωτα, έχει μια σειρά από topless σκηνές στην επιτυχία του HBO, οι οποίες οφείλουν να μείνουν κλασικές. Η ίδια επιμένει ότι ο δημιουργός της σειράς Sam Levinson δεν την πιέζει να κάνει κάτι με το οποίο δεν αισθάνεται άνετα.

 

 

«Ο Σαμ είναι καταπληκτικός», είπε, σύμφωνα με το BuzzFeed. «Υπάρχουν στιγμές [στο σενάριο] όπου η Κάσι υποτίθεται ότι ήταν χωρίς πουκάμισο και έλεγα στον Σαμ, "δεν νομίζω ότι αυτό είναι απαραίτητο εδώ". Έλεγε "Εντάξει, δεν το χρειαζόμαστε"».

 

 

Και συνέχισε, «Ποτέ δεν ένιωσα ότι ο Σαμ το επέβαλε πάνω μου ή προσπαθούσε να μεταφέρει με το ζόρι μια γυμνή σκηνή σε μια εκπομπή του HBO. Όταν δεν ήθελα να το κάνω, δεν με εξανάγκαζε κανείς».

 

 

Δυστυχώς, σε κάποιες άλλες εμφανίσεις της Sweeney είχαν κάνει την βιντεοσκόπηση οικείων σκηνών πολύ λιγότερο άνετη, αφήνοντας μερικές φορές την ηθοποιό με ένα «αηδιαστικό» συναίσθημα.

 

 

«Είχα εμπειρίες όπου θέλω να πάω σπίτι και να ξεχάσω γιατί νιώθω αηδιασμένη…. Δεν ένιωθα άνετα με τον ηθοποιό ή το συνεργείο μου και απλά δεν ένιωθα ότι ο χαρακτήρας μου θα το έκανε πραγματικά», θυμάται.

 

 

Αλλά δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τον ρόλο της στο Euphoria —ή τουλάχιστον με τον τρόπο που τον υποδέχτηκαν— σημειώνοντας ότι το μεγάλο της break even ήρθε στο White Lotus του HBO, το οποίο έκανε πρεμιέρα μετά το Euphoria.

«Είμαι πολύ περήφανη για τη δουλειά μου στο Euphoria. Νόμιζα ότι ήταν μια εξαιρετική απόδοση», είπε η Sweeney.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved