Η Gal Gadot δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Wonder Woman

Με αφορμή το νέο trailer του JLA θυμηθήκαμε τις πιο σέξι στιγμές της ωραιότερης ηρωίδας της DC.

Φιλαράκο τι έγινε σινεμαδάκι πήγαμε αυτή την εβδομάδα ή την βγάλαμε με μπυρόνια και Pro στο σπίτι; Εγώ αδερφέ μου πήγα και είδα τη Wonder Woman και από τότε έχω χάσει το φως μου κα-νο-νι-κό-τα-τα.

wonder woman gal gadot batman v superman warner bros dc comics superheros

Ρε συ τι γυναίκα είναι τούτη; Την ήξερα τη Gal Gadot αλλά δεν την είχα παρακολουθήσει για ώρα μέσα σε όλο της το εξωτικό μεγαλείο. Διότι το κορίτσι από Ισραήλ κουβαλάει μια ανατολίτικη γοητεία που σε ρίχνει στα πατώματα.

Δεν είναι το 1,5 μέτρο πόδι μόνο ή το καταπληκτικά καμπυλωτό κορμί της που συνδυάζει κάτι από μοντέλο και «ζουμερή» ηθοποιό σε mode «2 σε 1». Είναι κάτι άλλο πιο βαθύ που με τρελαίνει.

Είναι το ολοστρόγγυλο πρόσωπό της που θυμίζει φεγγάρι τον Αύγουστο και εκείνο το βλέμμα που κουβαλάει τα χίλια και ένα μυστήρια της Μέσης Ανατολής μέσα του. Έχουν κάτι διαφορετικό οι Ισραηλίτισσες, πώς να το κάνουμε;

Όπως τότε, Α’ Λυκείου καλοκαίρι, που έκανα διακοπές στο κάμπινγκ της  Ίου όταν άκουσα μια εξωτική γλώσσα και γύρισα. Κι ήταν εκεί μια κοριτσοπαρέα που χρειάστηκαν χρόνια για να καταλάβω από ποια χώρα ήταν, μιας κι εκείνο το βράδυ το μόνο που έκανα ήταν απανωτά κρύα ντους μπας κι ηρεμήσω.

Κάπως έτσι και με τη δεσποινίδα Gal Gadot που νομίζω ότι την ερωτεύτηκα κανονικά κι είπα να μοιραστώ μαζί σου 15 φωτογραφίες για να καταλάβεις τι λούκι τραβάω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved