Εμείς απολαύσαμε τη νέα της εμφάνιση με εσώρουχα.

Η Bella Hadid ξεκινά την νέα της πορεία στη Victoria's Secret Collective φορώντας κόκκινα εσώρουχα από τη Holiday Collection της μάρκας σε ένα νέο κλιπ και φωτογραφίες στο Instagram.

Απλωμένη σε έναν βελούδινο καναπέ, το 25χρονο σούπερ μόντελ ζαλίζει με το σουτιέν με λευκό λουράκι, παντελόνι και κάλτσες—δείτε μερικές από τις τελικές εικόνες και το στιγμιότυπο του BTS παρακάτω:

 

 

Η καμπάνια σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση της Hadid με τη Victoria's Secret από τότε που διέκοψε τους δεσμούς της με τον γίγαντα των εσωρούχων το 2020, όταν το τότε κορυφαίο στέλεχος Ed Razek κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά ενάντια στα μοντέλα.

 

 

Ο 71χρονος επιχειρηματίας παραιτήθηκε από τη θέση του μετά την αποκάλυψη των New York Times ότι είχε κάνει σεξουαλικές επιθέσεις προς μοντέλα και είπε ακόμη και στη Hadid ότι είχε τέλειο κορμί, αλλά φυσικά με τον πιο ανάρμοστο τρόπο.  

Ωστόσο, το rebranding της εταιρείας επανέφερε τη Hadid. Κι εμείς είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε ξανά με εσώρουχα.

 

 
 

«Αυτό που με μαγνήτισε για να επιστρέψω ήταν ότι ήρθαν σε μένα και μου απέδειξαν πραγματικά ότι, στα παρασκήνια, η Victoria's Secret έχει αλλάξει τόσο δραστικά», είπε η Hadid.

«Η επιστροφή μου ήταν πραγματικά για να πάρω πίσω τη δύναμή μου και να αφήσω ξανά την εξουσία του σώματος μου στον εαυτό μου».

Εκτός από τη VS, η Hadid πρωταγωνίστησε επίσης πρόσφατα στην καμπάνια μόδας Michael Kors x No Time to Die "Secret Agent Chic", που γυρίστηκε στο The Ocean Club στο Casino Royale.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved