Η νέα μούσα του Paolo Sorrentino μας θυμίζει καλές εποχές του ιταλικού σινεμά.

Ποιος δεν θυμάται μία εποχή τι είχε γίνει με τη Monica Bellucci; Δεν υπήρχε άντρας που να μην την ονειρευόταν στον ύπνο του, όπως ακριβώς στο Malena όπου όλοι οι άντρες του χωριού την ποθούσαν κρυφά.

 

 
 

Η Luisa Ranieri είναι μία ηθοποιός από τη Νάπολι που μας μάγεψε με τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και τη λαμπερή της παρουσία. Είναι πραγματικά μία γυναίκα που στα 47 της χρόνια μοιάζει να έχει το αγέραστο και όχι μόνο αυτό αλλά την ίδια στιγμή έχει μέσα της μία δύναμη που πολλές πολύ πιο νέες γυναίκες δεν την έχουν.

 

 

Η ερμηνεία της στην ταινία του SorrentinoHand Of God, ήταν κάτι παραπάνω από απίστευτη. Εκεί υποδύεται μία γυναίκα την Πατρίτσια η οποία λαχταράει να κάνει παιδί με τον άντρα της αλλά εκείνος την κακομεταχειρίζεται διαρκώς.

 

 
 

"Αν μπορούσες να διαλέξεις, θα προτιμούσες να έρθει ο Diego Maradona στη Νάπολι ή να κάνεις έρωτα με τη θεία Πατρίτσια;" ρωτά ο Marchino Schisa (Marlon Joubert) τον αδερφό του Fabietto, σε μία όχι και τόσο τυχαία σκηνή του Hand of God του Paolo Sorrentino, που πρόσφατα έκανε πρεμιέρα σε Netflix και κινηματογράφους.

 

 

Ο χαρακτήρας του Filippo Scotti το σκέφτεται και απορρίπτει την επιλογή του να χάσει την παρθενιά του από την Ιταλίδα θεά που ακούει στο όνομα Luisa Ranieri και που στην ταινία υποδύεται τη γυναίκα του θείου του.

Αν μία γυναίκα μας συνεπήρε τον τελευταίο καιρό στον κινηματογράφο τότε αυτή σίγουρα είναι η Luisa Ranieri, δεν χωράει καμία αμφιβολία.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved