Ο χρόνος δεν την αγγίζει, για αυτό και εμφανίστηκε σχεδόν ολόγυμνη στο Instagram.

Η Nicki Minaj γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της μοιράζοντας μια σειρά από ανατρεπτικές φωτογραφίες της με (τι άλλο;) το κοστούμι των γενεθλίων της. Κουστούμι το οποίο τελικά δεν αποτελούνταν από πολλά ρούχα.

Η ράπερ απελευθέρωσε ένα τρομερό σετ τριών φωτογραφιών στους 164 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram να την απεικονίζουν ολόγυμνη με ένα στρινγκ ενώ φοράει μια ροζ περούκα σε στυλ ρετρό pinup, κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων και κάθεται καβάλα σε ένα γιγάντιο αρκουδάκι.

 

 
 
 

Από αυτή και μόνο τη φωτογραφία καταλαβαίνουμε πως η γνωστή ράπερ θέλει να προκαλέσει όλους τους φαν της. Φυσικά είναι πολλοί εκείνοι που θα χαρούν βλέποντας αυτές τις προκλητικές φωτογραφίες.

«Say Happy Birthday to da Bad guy», έγραψε η Minaj στη λεζάντα των τριών λήψεων, ίσως αναφερόμενος στον Tony Montana από το Scarface.

 

 

Πολλοί από τους συναδέλφους της μουσικούς καλλιτέχνες ακούστηκαν στην ενότητα των σχολίων, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών της Minaj, Big Sean, Soulja Boy, Juicy J, Murda Beatz, του συνεργάτη του «Boyz», Jesy Nelson και πολλών άλλων.

 

 

Ο Ty Dolla $ign μπήκε στο Twitter για να δείξει στην τρομερή συνεργάτιδά του Minaj λίγη αγάπη γενεθλίων στην "αδελφή του από άλλο πατέρα", ενώ η Beyoncé ευχήθηκε χρόνια πολλά στη βασίλισσα της ραπ με μια αναδρομική φωτογραφία της Minaj στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Με λίγα λόγια έγινε χαμός μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών για τα 39α γενέθλια της. Εμείς φυσικά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως η διάσημη κυρία της ραπ κοντεύει τα 40.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved