Επιστρέφει στον οίκο Victoria's Secret.

«Αυτό που με έκανε να επιστρέψω είναι πως όλα στην Victoria’s Secret έχουν αλλάξει δραματικά και αυτό που άρεσε» λέει το πασίγνωστο μοντέλο που έχει κάψει πολλές καρδιές παγκοσμίως. Ναι αυτό είναι και η επίσημη δήλωση της πως επιστρέφει στο μόντελινγκ.  Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ο ανδρικός πληθυσμός αν όχι ευτυχισμένος με αυτά τα καταπληκτικά νέα;

Ναι η Bella Hadid είναι μόλις 25 χρονών και έχει καταφέρει να κατακτήσει όλο τον κόσμο της μόδας πολύ εύκολα.

Γιατί όμως έφυγε εξ αρχής;

Μετά από την λεγόμενη επίθεση που είχε δεχθεί από τον πρόεδρο της Victoria’s Secret, Ed Razek, η Hadid είχε παραιτηθεί από τη θέση του μοντέλου στην εταιρία. Φυσικά η Hadid δικαιώθηκε μετά που ανακαλύφθηκε από άλλα μοντέλα πως όντως ο Razek είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε πολλές. Αυτό ήταν κι ένας λόγος να επιστρέψει πάλι στη θέση του μοντέλου της Victoria’s Secret.

 

 

H ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη που κάποια πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο μέσα στην εταιρία και φυσικά αφήνει να εννοηθεί πως είναι ευχαριστημένη που ο Ed Razek έφυγε από τη θέση του προέδρου. Εμείς φυσικά στηρίζουμε την απόφαση της Hadid να γυρίσει στο μόντελινγκ μιας και πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών.

«Το να έχω εγώ το πάνω χέρι στο σώμα μου είναι ένας λόγος που επέστρεψα πίσω στην VS» λέει η ίδια.

 

 

H συνεργασία με τη Rihanna

Πριν από καιρό είχε κάνει μία cameo εμφάνιση στο show που είχε διοργανώσει η Rihanna για την Savage x Fenty. Η Hadid δήλωσε πως λάτρεψε το show και πως ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά αισθάνθηκε σέξι μετά από πολύ καιρό.

 

 
 

Η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη μιας και τα νέα πρωτόκολλα φωτογράφισης που πλέον ακολουθεί πιστά η Victoria’s Secret αφήνουν το μοντέλο να αποφασίσει εκείνο πως θέλει να φανεί το σώμα της στην κάμερα.

Όλα αυτά ακούγονται τελικά πολύ ωραία, για να δούμε πότε θα την θαυμάσουμε πάλι στην κάμερα.

Δες εδώ διάσημες εμφανίσεις της Bella Hadid:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved