Squid Game: Εσύ ακολουθείς τη HoYeon Jung στο Instagram;

Αν δεν το κάνεις ήδη, μάλλον είσαι από τους λιγουστούς.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω πλέον για το Squid Game, τη σειρά φαινόμενο από την Νότιο Κορέα που ήρθε από το πουθενά για να σπάσει τα ρεκόρ και να δώσει έναν μεγάλο αντίπαλο στο Game of Thrones όσον αφορά τη δημοφιλία των τελευταίων ετών στην τηλεόραση.

 

 

Και μόνο με 8 επεισόδια οι ηθοποιοί της σειράς είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται, πόρτες να ανοίγουν συνεχώς και λαμπρό μέλλον να τους περιμένει.

Λαμπρό παράδειγμα ήταν ο πρωταγωνιστής.

Τι να πούμε όμως για την HoYeon Jung;

Δεν είμαστε υπερβολικοί αλλά ενδεχομένως να είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχουμε δει από την Νότιο Κορέα τα τελευταία χρόνια, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα με την παρουσία της στο Squid Game.

 

 

Βέβαια δεν είναι ότι δεν την ήξερε και κανείς καθώς ήταν μοντέλο στη χώρα της, ωστόσο από τους 410 χιλιάδες followers που είχε πριν το πρώτο επεισόδιο της σειράς, πλέον έχει πάνω από 23 εκατομμύρια τα οποία συνεχώς αυξάνονται.

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα που διεξήγαγε το HypeAuditor, η HoYeon Jung που υποδύεται την Kang Sae-byeok έχει καταφέρει να μαζέψει περισσότερους followers από διάφορους γνωστούς του star system. Ενδεικτική είναι μάλιστα και η διαφορά της με τον Cristiano Ronaldo καθώς στη μεταξύ τους «κόντρα» από τον Οκτώβριο και έπειτα έχει κερδίσει παραπάνω followers από ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved