Assosiated Press H Tara Reid θα είναι πάντα η «βασίλισσα» της εφηβείας μας

Ούτε μία ανάρτησή της με κοκκαλιάρικο κορμί δεν μπορεί να αλλάξει την άποψή μας για την Vicky Lathum των 90's.

Μπορεί να σήμερα μετά από τόσα χρόνια να μη θυμάσαι το όνομά της, αλλά το λαμπρό πρόσωπό της, τα βαθιά καταγάλανα μάτια και η απίστευτη δημοτικότητα που είχε στα teen movies της έδωσαν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Η Tara Reid δεν ήταν απλώς μια γυναίκα που κάποτε έπαιζε σε ταινίες για τα παιδιά των 90’s, ήταν μια περσόνα που σε θάμπωνε κάθε φορά που εμφανιζόταν σε μικρή ή μεγάλη οθόνη. Δεν ήταν κοριτσάκι, ούτε χαζοχαρούμενη όπως η Hillary Duff ή όπως καταντούσε καμιά φορά η Lindsay Lohan. Ήταν γυναίκα.

Αναμφίβολα οι ταινίες που έχει συμμετάσχει είναι πολλές, μεταξύ αυτών «The Big Lebowski» με τον Jeff Bridges, «My Boss's Daughter» με τον Ashton Kutcher ή το «National Lampoon's Van Wilder» που έκλεψε τη δόξα από τον Ryan Reynolds, ωστόσο ας μην γελιόμαστε, ένας είναι ο ρόλος που την οδήγησε στην καταξίωση.

 

 

Εκείνος της Vicky Lathum, του αθεράπευτου έρωτα του Kevin από το «American Pie», η οποία μας έκανε την τιμή και εμφανίστηκε ξανά υπέρλαμπρη -όπως τη θυμόμασταν- στο «American Reunion» του 2012.

 

 

Η ανάρτηση που ανησύχησε τον κόσμο

Για την Tara Reid η αλήθεια είναι ότι μέχρι να εμφανιστεί στο «American Reunion» όλοι είχαμε μια ανησυχία το αν η teen πινελιά και η λάμψη του παρελθόντος θα επικρατούσαν απέναντι στο χρόνο, ωστόσο για τα περιορισμένα λεπτά που εμφανίστηκε μας θύμισε για έστω και για λίγο τη Vicky που αγαπήσαμε.

 

 

Από εκείνη την ταινία έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια και για τον περισσότερο κόσμο η Tara Reid εξαφανίστηκε από προσώπου γης, μέχρι τελικά να προχωρήσει στην περίφημη ανάρτηση που έκανε τον κόσμο γύρω της να ανησυχήσει.

Η 45χρονη πλέον Tara ανάρτησε μια φωτογραφία με μαγιό, γράφοντας παράλληλα στη ζεζάντα «Τίποτα καλύτερο από την φίλη σου, που σε βγάζει καυτές καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Palm Springs (πόλη της Καλιφόρνια, ΗΠΑ), γνωστή και ως Taryn Manning».

 

 

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πάντα λεπτή, τόσο λεπτή όμως σίγουρα δεν τη θυμόμασταν. Βέβαια η ίδια απάντησε με νέα φωτογραφία, αναφέροντας ότι ο λόγος που φαινόταν τόσο λεπτή ήταν η γωνία και όχι το σχεδόν καχεκτικό κορμί της.

«Σε όλους όσους έκαναν τα υπέροχα σχόλιά τους, εκφράζοντας το μίσος τους για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες μου που δημοσίευσα χθες, ήταν η γωνία» αναφέρει στη νέα λεζάντα.

 

 

Θα άλλαζε κάτι;

Μέσα στα χρόνια η Tara Reid έχει σηκώσει αρκετή συζήτηση όσον αφορά το σώμα της, καθώς συχνά πυκνά δέχεται σχόλια για το αν έχει ανορεξία ή όχι, ενώ σε δηλώσεις της απλώς λέει ότι έχει ισχυρό μεταβολισμό.

«Ο κόσμος με κοροϊδεύει και μου λέει "Φάε ένα μπέργκερ!". Αν δεν έτρωγα, δεν θα είχα ζήσει μέχρι τα 42 και θα είχα πεθάνει πριν χρόνια», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πριν λίγα χρόνια.

Ειλικρινά όμως, θα άλλαζε η εικόνα μας για εκείνη αν όντως είναι ανορεκτική ή αν εμφανιζόταν με παραπάνω κιλά; Σίγουρα θα εκφράζαμε μια ανησυχία για τον τρόπο που φροντίζει τον εαυτό της και το πόσο διαφορετική θα ήταν από την εικόνα που είχαμε για εκείνη, όπως επίσης απογοητευτήκαμε για τις επιλογές στα επαγγελματικά και πόσο σταμάτησε να προστατεύει το κοινωνικό και επαγγελματικό της προφίλ. Πέραν αυτών θα είναι πάντα η «βασίλισσα» της εφηβικής μας ηλικίας.

 

 

Η ξανθιά με τα υπέροχα, γαλάζια μάτια που ξεχώριζε σαν γυναίκα, ανάμεσα στα υπόλοιπα κορίτσια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved