H Sofia Vergara τίμησε τον καφέ, με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει

Μία φωτογραφία στο Instagram ήταν αρκετή.

Φυσικά κανείς δεν κοιτάει τον καφέ. Αυτό είναι αυτονόητο.

Η 49χρονη Κολομβιανή σταρ της σειράς Modern Family πόζαρε γυμνή πάνω σε ένα «στρώμα» από καφέ, με το στήθος της να καλύπτεται επιδέξια με κόκκους. Ποιος άκουσε αυτό το νέο και δεν του άρεσε άραγε; Περίμενε όμως μέχρι να δεις την φωτογραφία.

 

 

Η Βεργάρα πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC στη σειρά Modern Family στο ρόλο της Gloria Delgado-Pritchett, για τον οποίο έχει προταθεί για τέσσερα Golden Globe Awards, τέσσερα Primetime Emmy Awards, και επτά Screen Actors Guild Awards. Το 2014 , έχει ταξινομηθεί ως η 32η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο από το Forbes.

 

 

H Sofia Vergara μας τρέλανε όλους με αυτή τη νέα φωτογραφία που έβγαλε στα social media. Σϊγουρα αυή η φωτογραφία θα μείνει στις μνήμες όλων των ανδρών του κόσμου.

 

 
 

Δεν ακούγεται άσχημο έτσι δεν είναι; Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν έδωσε σημασία στους κόκκους του καφέ αλλά στο τι υπήρχε μέσα τους.

 

 
 

«Χαρούμενη παγκόσμια ημέρα καφέ. Ας πιούμε όλοι Κολομβιανό καφέ», έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα της φωτογραφίας της. Κι εμείς θέλουμε να πιούμε όλο τον κολομβιανό καφέ που υπάρχει μόνο και μόνο για την Sofia.

Δες εδώ τη Sofia Vergara να ποζάρει για την ημέρα του καφέ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved