Τα 4 πιο διάσημα πορτραίτα γυναικών superstars μας φτιάχνουν τη μέρα και τη νύχτα

Charlize Theron, Amanda Seyfried, Monica Bellucci και Emma Watson μας ανοίγουν τα μάτια με ένα ομαδικό Photobook.

Ο διάσημος φωτογράφος Vincent Peters μας χαρίζει 4 από τα πιο όμορφα πρόσωπα του κινηματογράφου σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Οι Charlize Theron, Amanda Seyfried, Monica Bellucci και Emma Watson μας κάνουν να αφήσουμε λίγο αυτό που κάναμε και να παρατηρήσουμε λίγο την ομορφιά τους μέσα στην κάμερα.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια , ο γεννημένος στην Βρέμη, Vincent Peters συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων διεθνών φωτογράφων μόδας αλλά και πορτρέτων. Αναλαμβάνει καμπάνιες μεγάλων οίκων, οι οποίες μέσω των περιοδικών ευρείας κυκλοφορίας, χαρίζουν στη δουλειά του συνεχή παρουσία σε όλο τον κόσμο. Σήμερα ο φωτογράφος μένει και εργάζεται μεταξύ Παρισιού, Ίμπιζας και Νέας Υόρκης.

 

 

Το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο The Light Between Us έκανε αίσθηση ενώ η ομώνυμη έκθεση περιόδευσε ως σε διάφορες χώρες από το 2015 ως το 2016. Τώρα επιτέλους φωτογραφίζει την Αγία Τετράδα των γυναικών του Χόλυγουντ.

 

 
 

Οι φωτογραφίες του Peters δεν αποτυπώνουν μόνο την γοητευτική και δραματική πλευρά των αστέρων του Χόλιγουντ και της μόδας, όπως η Charlize Theron, η Penelope Cruz, η Laetitia Casta και ο Alexander McQueen, αλλά στο δεύτερο βιβλίο του με τίτλο Personal ο φωτογράφος αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά τους, πιο προσωπική και οικεία.

 

 
 

Μέσω των σκηνών μπαλέτου, που αποτυπώνει στις κλασσικής κομψότητας φωτογραφίες του ο καλλιτέχνης, δημιουργεί μινιμαλιστικές συνθέσεις.

Δες εδώ τα πορτραίτα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved