Μήπως ο Daniel Craig δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας James Bond; Το νέο βιντεάκι πάντως τις προμοτάρει πολύ.

Λίγες μέρες απέμειναν για την προβολή του «James Bond: No Time to Die», όπου θα δούμε για τελευταία φορά τον Daniel Craig με το σμόκιν του 007. Ταυτόχρονα όμως όλοι περιμένουν με τεράστια αγωνία την κατάλληξη του ήρωα, καθώς δεν είναι και λίγες οι φωνές εκείνες που υποστηρίζουν ότι μετά από αυτό το φιλμ η ιδιότητα του 007 πάει σε άλλο πράκτορα γυναικείας φύσεως.

 

Το τελευταίο τρέιλερ που βγήκε πάντως έδειξε ότι η σταδιοδρομία του μάλλον τελειώνει σύντομα.

Με την 30ή ημέρα του Σεπτεμβρίου (ημέρα προβολής της ταινίας) να πλησιάζει πολλά θα ειπωθούν και αρκετά ακόμα θα αρχίσουν να δημιουργούνται μέσω θεωριών. Από το franchise πάλι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά το θέαμα που θα παρουσιάσουν στο κοινό, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει ήδη και άλλους χαρακτήρες που θα στηρίξουν τον Bond.

Πρόκειται για τις κυρίες -ή μάλλον agents-, Nomi (Lashana Lynch) και Paloma (Ana de Armas) οι οποίες ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος θα είναι ο ρόλος τους στην ταινία.

 

 

Εμάς πάλι κάτι μας λέει ότι τις προμοτάρουν πολύ εκεί στην MGM με βάση το νέο βίντεο (στην αρχή του άρθρου) που κυκλοφόρησε για τις γοητευτικές γυναίκες που θα εμφανιστούν στο πλευρό του 007. Το αν είναι υποψήφιες για 007 στη συνέχεια του franchise θα το μάθουμε σύντομα. Πολύ σύντομα.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved