Κυρία Άντεργουντ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Βαθιά υπόκλιση στην απόλυτη, πλέον, μοναδική πρωταγωνίστρια του House of Cards.

Φιλαράκι αν πιστεύεις πως ο Μπαμπίνος βλέπει μόνο γυναικεία κορμιά όλη μέρα είσαι φριχτά γελασμένος. Ότι βλέπει, βλέπει –δεν λέει κανένας το αντίθετο. Απλά δεν είναι μονάχα αυτό που κάνει. Γιατί αδερφέ μου έχουμε και κάποιο επίπεδο εμείς, δεν είμαστε τίποτα μπανιστιρτζήδες τελευταίας κοπής. Και ιστορία γουστάρουμε, και πολιτική και σειρές βλέπουμε μετά μανίας.

Βέβαια το πολύ αγαπημένο μου House of Cards πολλές φορές έχω δυσκολία να το παρακολουθήσω. Όχι, δεν είναι οι πολύπλοκες αναφορές στις διαβουλεύσεις του κογκρέσου αυτές που μου θολώνουν το μυαλό. Άλλο πράγμα μου φταίει.

claire gif FIXED


Διότι όταν κοιτάς την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, την κατά κόσμον Claire Underwood (που την παίζει η Robin Wright) δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς. Σκέφτεσαι «δεν είναι ρε φίλε δυνατόν αυτή η γυναίκα να είναι 50 χρονών». Γιατί τέτοια πόδια δεν έχουν ούτε 20χρονες βολεϊμπολίστριες. Τέτοιο σεξαπίλ δε θα το βρεις ούτε σε 30χρονες πριμαντόνες του θεάτρου. Τέτοιο βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις που όμως σε κρατάει την ίδια στιγμή μακριά δύσκολα θα συναντήσεις στη ζωή σου. Και πλέον, μετά τις αταξίες του Kevin Spacey, βγήκε και η είδηση πως θα είναι η μοναδική πρωταγωνίστρια του House of Cards. Και ποιος ξέρει μπορεί να γίνει και κα. Πρόεδρος. Λέω εγώ τώρα...

Πραγματικά, αν με αξίωνε ο Θεός να της κάνω ποτέ μια συνέντευξη, δε θα προετοίμαζα ερωτήσεις. Θα έπινα δυο-τρία ποτάκια να ηρεμήσει το μυαλό μου πρώτα και μετά γεμάτος θάρρος και θράσος θα την ρωτούσα: «Κυρία Underwood, πόσο γυναικάρα είστε τελικά»;

Αν ακόμα δυσκολεύεσαι τώρα να αντιληφθείς για τι πράγμα σου μιλάω κάνε απλά το εξής. Τσέκαρε αυτές τις 10 φωτογραφίες που ακολουθούν. Και μετά σήκω όρθιος και κάνε μια βαθιά υπόκλιση μπροστά στον υπολογιστή σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved