Πού συχνάζουν οι Πορνοστάρ στην Αθήνα;

Ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια.

Κάποιες από αυτές τις έχεις δει από κοντά. Από πολύ κοντά. Από την απόσταση που σε χωρίζει με την οθόνη του υπολογιστή σου ένα πράγμα. Ορισμένες παίζει και να τις έχεις αποθηκευμένες στους σελιδοδείκτες σου, πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό, εκτός κι αν μοιράζεσαι με τους γονείς σου κοινό υπολογιστή. 

Ο Μπαμπίνος ο Κόλλιας, για παράδειγμα, τις μισές από αυτές τις γνωρίζει ήδη και καθόλου δεν ντρέπεται που σας το ομολογεί μέσα από τούτω δω το κείμενο. Οι sex artists ή πορνοστάρ, όπως έχετε συνηθίσει να τις λέτε εσείς, «τα-κορίτσια-που-αν-δεν-υπήρχαν-θα-τη-βγάζαμε-ακόμη-με-τα-upskirt-της-Μενεγάκη» τις ονομάζω εγώ, βρίσκονται εκεί κάθε φορά που τις θες, όταν τις θες.

Για να σε στείλουν σε έναν κόσμο που θα ήθελες να ζήσεις ή (για τους πιο μάχιμους) σε έναν κόσμο που έχεις τη δυνατότητα και την ικανότητα να αντιγράψεις. 

Μερικές από τις γυναίκες εκείνες που συνηθίζουν να παιχνιδίζουν στις φαντασιώσεις σου, λοιπόν, έρχονται στα μέρη μας. Στην Αθήνα συγκεκριμένα και στο Γκάζi. Για μια αρμένικη βίζιτα που θα διαρκέσει από αυτήν την Παρασκευή 26/05 ως την Δευτέρα 29/05. Στο πιο ερωτικό φεστιβάλ της πόλης, το Erotic Art Festival 2017.

Τις χάνεις τέτοιες ευκαιρίες;

Ρίχνεις πρώτα μια ματιά στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί κι απαντάς μετά...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved