Τη χάσαμε την topless selfie, Έμιλι

Το στήθος της Ρατακόφσκι το έχεις δει πολλές φορές. Το στήθος της με photobombing όμως;

Ένα τυπικό πρωϊνό της Έμιλι Ρατακόφσκι θα πρέπει να είναι ως εξής: σηκώνεται, τσεκάρει Instagram, βγάζει σελφίνι #nofilter, πάει τουαλέτα (ναι, ακόμα και τα μοντέλα πάνε τουαλέτα), ανεβάζει πληρωμένο ποστ #otd, τρώει ένα φύλλο μαρούλι για πρωϊνό, σκρολάρει στο Instagram, δίνει συνέντευξη σε περιοδικό, και λέει δύο μεταφεμινιστικές μπαλαφάρες, ανεβάζει topless σελφίνι.

Εμείς δεν έχουμε κάτι με όλα με αυτά, αρκεί η Ρατακόφσκι να μην μας ζάλιζε ότι δήθεν προωθεί ζητήματα γυναικείας χειραφέτησης μέσα από όλο αυτόν τον καταιγισμό γυμνού. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ειλικρινής και απλώς να αποδεχόταν ότι είναι ένα μοντέλο σαν όλα τα άλλα, τα λιγότερο επαναστατημένα, που γουστάρει να γδύνεται στο φακό με το κατάλληλο αντίτιμο. Γράφουμε αυτά και κοίτα τι θυμηθήκαμε, εκείνο το back stage από μια παλιότερή της φωτογράφιση.

 

Κάπως έτσι ήταν και το πρωϊνό της πριν μερικές μέρες. Και καθώς είχε ολοκληρώσει όλο την παραπάνω διαδικασία, είχε βγάλει μπλούζα και είχε καλύψει με την παλάμη της τα ομολογουμένως θεσπέσια στήθη της (αυτά τα στήθη που στοιχειώνουν το μυαλό μας) και ετοιμαζόταν για την topless selfie της ημέρας, εκείνη ακριβώς τη στιγμή δέχθηκε μια εξαιρετική φωτοβομβίδα. Να τη:

 

Something special today ?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on 

Ένα μικροσκοπικό, λευκό κεφαλάκι ξεπρόβαλλε στο βάθος δεξιά. Ένα κεφαλάκι με ένα σκανταλιάρικο χαμόγελο, αυτό που κάθε σωστός φωτοβομβιστής πρέπει να έχει. Πρόσεξε λίγο και την ελαφρά  κλίση του κεφαλιού προς τα πάνω. Είναι λες και η συμπαθής κυρίας  ήθελε να δει μέσα (προφανώς από κάποιον καθρέφτη) αυτό που βλέπουν κάθε δεύτερη μέρα εκατομμύρια άνδρες αναγνώστες στο διαδίκτυο: το στήθος της Ρατακόφσκι.

Παρόλα αυτά, η Εμίλι είτε δεν πρόσεξε την κυρία στο βάθος ούτε τις δύο τρεις πλάτες που φαίνονται πίσω αριστερά (μα καλά πού πηγαίνει και βγάζει topless selfies αυτό το κόρίτσι και τέλος πάντων γιατί δεν μας καλεί;) είτε για να δείξει πόσο κουλ και άνετη είναι, δημοσίευσε κανονικά τη φωτογραφία στο twitter, όπου έπεσε το σχετικό γλέντι.

Έτσι είναι Έμιλι, αυτό που θα μπορούσε να το τέλειο wallpaper σε κάθε εφηβικό desktop, ήταν η εκδίκηση όχι απλώς της γυναίκας της διπλανής πόρτας (την οποία εμείς εδώ στο Ratpack τιμούμε), αλλά εκδίκηση της κυρίας Κούλας από τον 5ο, που έχει ανιψιά την  Μαίρη, φοιτήτρια από τη Βόνιτσα στο ΠΑ.ΠΕΙ που προσπαθεί να γίνει γνωστή στο Instagram και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά όλοι γκουγκλάρουν εσένα, Έμιλι και την Μαίρη, που ανεβάζει συνέχεια φωτό με κολάν, και μαγιό και εφαρμοστά παντελόνια, δεν τη μαθαίνει ποτέ κανείς.

Αν παρόλα αυτά δεν είσαι με τον teamkoula και θες να δεις λίγο ακόμα την Έμιλι, ρίξε μια ματιά στην γκάλερι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved