Η Τζέλα είναι η ιδανική για να παίξει μουσική στο μπάτσελορ του κολλητού σου

Το κορίτσι από η Θεσσαλονίκη είναι DJ, τι δεν καταλαβαίνεις;

Αδερφέ μου εμείς μεγαλώσαμε σε εποχές, που αν εξαιρέσεις κανα  δυο μεγάλα club της παραλιακής, τις χορεύτριες (τις αισθησιακές) τις έβλεπες μόνο σε μαγαζιά με χαμηλό φωτισμό που πηγαίνουν μόνο άντρες και αφήνουν το μεροκάματο τους θυσία στο λίκνισμα των θηλυκών. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, και τώρα πια τα κορίτσια χορεύουν επαγγελματικά ελεύθερα στα μαγαζιά –πάνω στις μπάρες σα Θεές που τις προσκυνάνε οι πιστοί. Και πολύ καλά κάνουν. Και μπράβο τους. Γιατί τα ταμπού είναι για να σπάνε.

 

A post shared by JAYLA JAY-R (@jaylajayr) on

Τυχερέ είσαι φίλε πιτσιρικά που ζεις αυτές τις εποχές. Αλλά να ξέρεις έχω κι εγώ τα μάτια μου ανοιχτά και βλέπω. Άκουσε με τώρα λίγο προσεκτικά: από δω η Jayla Jay-R. Είναι χορεύτρια και DJ και εγώ θέλω να τη φωνάζω Τζέλα γιατί βαριέμαι λίγο αυτά τα ξενόφερτα παρατσούκλια. Εγώ τα κορίτσια θέλω να τα φωνάζω με ονόματα που θυμάμαι από την γειτονιά μου. Κι ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο επόμενος κολλητός μου που θα παντρευτεί, αναλαμβάνω προσωπικά να έρθω σε επαφή μαζί της για να παίξει εκείνη μουσική στο μπάτσελορ. Κι αυτό είναι δέσμευση.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί χάρηκα πολύ για την ιντερνετική γνωριμία στο instagram έτσι; Διότι όταν παίζει μουσική (ή ακόμα περισσότερο όταν χορεύει) η συγκεκριμένη κοπέλα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όλοι να στεκόμαστε όρθιοι προσοχή. Διότι τέτοιος συνδυασμός γλύκας, όπισθεν κίνησης που προκαλεί εγκεφαλικά και αγγελικού-διαβολικού προσώπου δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα. Τα καλύτερα κορίτσια τα βγάζει η Θεσσαλονίκη αφού, τι να λέμε τώρα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved