Η Rihanna δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ τι θα πουν οι άλλοι

Στα 33 της χρόνια υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας πως δεν την αγαπάμε μόνο επειδή ξέρει να ποζάρει.

Η αλήθεια είναι πως τα 33 χρόνια της Rihanna δεν έκλεισαν και με τις καλύτερες ειδήσεις. Πριν δύο ημέρες η κυβέρνηση της Ινδίας της κήρυξε ουσιαστικά πόλεμο για την περίφημη φωτογραφία της που εμφανίζεται να κρατάει το στήθος της, ενώ φοράει ένα φυλαχτό του θεού Γκανέσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει μαντάρα ωστόσο, καθότι το 2019 είχε μπλέξει πάλι την άποψη της για την μόδα με την θρησκεία και είχε δημιουργήσει εξίσου αντιδράσεις. Αλλά ας το πάρουμε απόφαση. Αυτή είναι η Rihanna που αγαπήσαμε.

 

 

 

Για να είμαστε ειλικρινείς, αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι μεγάλες μουσικές σελίδες, τα κανάλια, το MTV και γενικά ό,τι κάνει αυτούς τους ανθρώπους διάσημους και ποπ. Μοιάζει σαν χθες που έκανε καριέρα με το My Umbrella, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε σταράτες κουβέντες, στον αντρικό πληθυσμό έγινε διάσημοι με τις προχωρημένες εμφανίσεις της. Και όχι μόνο.

 

Η ουσιαστική διαφορά της Rihanna με τις Kardashians είναι πως η πρώτη είναι όντως ταλαντούχα. Όταν κάνει κάτι, το κάνει καλά. Είναι δικό της και δεν χρειάζεται να το αντιγράψει από κανέναν. Το θέμα όμως είναι πως ακόμη και στο κομμάτι του modeling, των εμφανίσεων, των φωτογραφήσεων και γενικότερα της όλης της ζωής πέρα από το τραγούδι, η Rihanna έμαθε να ζει στα άκρα και τις ακραίες εμφανίσεις. Φταίει η δόξα; Η καριέρα; Η φήμη και τα λεφτά; Όλα μαζί; Ό,τι και αν είναι, η Rihanna από ένα σημείο και μετά άλλαξε lifestyle.

 

 

Το 2014 πέταγε χιλιάδες δολάρια σε στρίπερς στο Las Vegas. Μετά πόζαρε στο Instagram της ή και για φωτογράφους σχεδόν γυμνή. Μετά έφτασε να κάνει γυμνό. Αφού πρώτα είχαν κυκλοφορήσει γυμνές φωτογραφίες της από sex tapes και παραβιασμένους λογαριασμούς. Θα περίμενε κανείς πως ίσως η Rihanna να είχε συμμορφωθεί από όλα όσα της συνέβησαν. Αλλά όχι. Δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει αυτό που θέλει.

 

Εμάς λοιπόν μας αρέσουν αυτές οι γυναίκες. Που κάνουν ό,τι θέλουν και δεν υπολογίζουν τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Θα λέγαμε ψέματα αν δεν παραδεχόμασταν πως βοηθάει η εμφάνισή της, οι φωτογραφήσεις για την προσωπική της σειρά γυναικείων εσωρούχων και τα καμώματά της με τον φακό, αλλά αυτός είναι ο πυρήνας μίας πετυχημένης γυναίκας που προτιμά να ασχολείται με όσα πραγματικά γουστάρει, παρά να μπαίνει στην διαδικασία να σκέφτεται πως θα αντιδράσει το κοινό. Το ανδρικό κοινό τουλάχιστον, δεν αντιδρά άσχημα.

 

 

 

Εμείς λοιπόν θέλουμε ακριβώς αυτή την Rihanna και στα 33 της και στα 43 της και στα 53 της. Το πως θα επιλέξει ο κόσμος, οι υπόλοιπες γυναίκες και τα υπόλοιπα αμερικανικά blogs να την δουν, είναι κάτι τόσο σχετικό που ταυτόχρονα καταφέρει να γίνεται ανούσιο. Στο τέλος της ημέρας, έχεις μία όμορφη, πετυχημένη γυναίκα που σου ξυπνά ένστικτα.

 

Δεν είναι υπέροχο αυτό;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved