Kendall, Kylie και Kim σε νέες φωτογραφικές περιπέτειες

Η οικογένεια Kardashian κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Φωτογραφίζεται με εσώρουχα.

Θα μπορούσες να πεις ότι «μας τα έχετε πρήξει με τις Kardashians, τις Jenners και όλον αυτό το συρφετό». Και θα είχες και απόλυτο δίκιο. Μία οικογένεια που βασίστηκε στα λεφτά του μπαμπά και το μόνο που έχει να δείξει είναι reality show, ίντριγκες, δεσμούς που αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και sex tapes. Ειλικρινά, ακόμη και αν ήσουν προικοθήρας, δεν θα ήθελες με τίποτα να ασχοληθείς με τις Kardashians. Μάλλον δεν θα άντεχες κιόλας.

Όμως η ανθρωπότητα δεν διακρίνεται στην πλειοψηφία για την ευφυία της και γι αυτό τα πράγματα έχουν δουλέψει ρολόι για τις Kendall Jenner, Kim Kardashian και Kylie Jenner – με την τελευταία να έχει γίνει εκατομμυριούχος χάρη στις επιχειρηματικές της ιδέες. Αλλά κάποια πράγματα είναι σαν τον Alberto Moreno, τον παλιό αμυντικό. Αν ξέρεις λίγη ως ελάχιστη μπάλα, αλλά έχεις καλό ατζέντη, ίσως να παίξεις και στη Λίβερπουλ.

 


Τα Skims εμείς δεν τα ξέραμε. Μας τα μάθανε τα κορίτσια του Queen. Εσώρουχα λέει που έφτιαξαν οι Kardashians. Ούτε καν μας νοιάζουν. Στην Αμερική να μέναμε, θα προτιμούσαμε να αγοράσουμε άλλα για τις κοπέλες μας. Όμως πρέπει να πούμε αυτό.

 Όταν πρόκειται να φωτογραφηθούν, οι τρεις παραπάνω Kardashians το κάνουν καλά. Θες επειδή το έχουν στο αίμα τους; Επειδή έχουν καλό ατζέντη; Επειδή δουλεύουν τα φίλτρα; Κανείς δεν ξέρει. Αλλά πιάνει.

 

 

Πιάνει τόσο πολύ που γίνεται viral και αναγκάζει ακόμη και εμάς να ασχοληθούμε. Σαν γυναίκες, το modeling το ‘χουν. Και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται στην τελευταία τους φωτογράφηση, για τα ίδια τους τα εσώρουχα.

Δεν σημαίνει πως πρέπει να τις παντρευτείς επειδή θα τις δεις. Αλλά αξίζουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved