Ήταν η Tanya Roberts το πιο όμορφο Bond Girl;

Η εμβληματική ξανθιά του A View to a Kill δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Το έχει τελικά το franchise του James Bond να μας γεμίζει με «πληγές» το τελευταίο διάστημα. Πέραν του γεγονότος ότι το «No Time to Die» γνωρίζει τη μία αναβολή μετά την άλλη, η εταιρία παραγωγής «MGM» ετοιμάζεται για οικονομική κατάρρευση, τους τελευταίους μήνες γνωρίζουμε τη μία απώλεια μετά την άλλη. Προφανώς η κορυφαία όλων ήταν εκείνη του αξεπέραστου Sean Connery, αλλά από ότι φαίνεται το απουσιολόγιο μεγαλώνει με ορισμένα εμβληματικά Bond Girls.

Την αρχή έκανε η θρυλική Tracey, ή αλλιώς Dame Diana RiggQueen Olenna Tyrell του Game of Thrones) ενώ σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή η Tanya Roberts. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για το κορίτσι –για την ακρίβεια ένα από τα Bond Girls – του Roger Moore στην ταινία James Bond: A View to a Kill.

Ήταν η τελευταία ταινία του τρίτου κατά σειρά Bond, με το σμόκιν του 007.

 

 

Σε εκείνη την ταινία ο Bond είδε εκτός από την απειλή του Christopher Walken (Max Zorin) αλλά και του Dolph Lungren στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, τρεις γυναίκες να τον περιτριγυρίζουν.

Σαφώς η Grace Jones (May Day) κέρδισε τις εντυπώσεις με τη δύναμη και το φονικό της ταπεραμέντο, η Fiona Fullerton ως Pola Ivanova μας έδωσε ένα σοβαρό λόγο να τη θυμόμαστε (σκηνή στο τζακούζι) ωστόσο αν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι θαμπωθήκαμε από κάποιας την ομορφιά, αυτή ήταν ξεκάθαρα της Tanya Roberts.

 

 

H Stacey Sutton αποτέλεσε τον ιδανικό επίλογο στην ενασχόληση του Roger Moore με τα Bond Girls, καθώς αυτός ο συνδυασμός των γαλάζιων ματιών, λεπτών χαρακτηριστικών, της ναζιάρικης φωνής και του ξανθού μακριού μαλλιού είναι κάτι που σπάνια είδαμε σε ταινία του franchise.

 

 

Η Tanya Roberts είχε προλάβει να δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά της ως «Άγγελος του Τσάρλι» στη διάσημη σειρά των 80’s, ενώ τελευταία της σημαντική δουλειά ήταν η συμμετοχή της στο «That '70s Show».

Η είδηση του θανάτου της σίγουρα μας γέμισε με θλίψη –κατέρρευσε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ είχε πάει τα σκυλιά της βόλτα ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει- ωστόσο δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ομορφότερη (σίγουρα στο Top 3) Bond Girls που είδαν ποτέ τα μάτια μας.

Το παρακάτω άλμπουμ είναι γεμάτο από όμορφα στιγμιότυπα από την πλούσια καριέρα της. Ήταν 65 ετών:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved