Η Marisa Papen γδύνεται για καλό σκοπό

Το νέο της ημερολόγιο έχει να κάνει με οικολογικές ευαισθησίες.

Για την Marisa Papen το γυμνό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Από τότε που την θυμόμαστε, ειτε για περιοδικά είτε για πασαρέλες και φωτογραφήσεις για οίκους μόδας, η Marisa δεν είχε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να πετάξει τα ρούχα από πάνω της. Αυτή τη φορά όμως, δεν το έκανε για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού, αλλά για καλό σκοπό. Και μάλιστα οικολογικό. Αν δεν την θυμάσαι, ευκαιρία να στην θυμίσουμε. 

 

 

Πρόκειται για το ημερολόγιο του Earth Family, ενός μη-κερδοσκοπικού creative-studio, που είχε ως βασική ιδέα να στηρίξει όλα εκείνα τα ζώα με την...παρεξηγημένη ταυτότητα. Από καρχαρίες και αρκούδες μέχρι φίδια. Στόχος ήταν να αποδείξει πως όχι μόνο δεν είναι παρεξηγήσιμα, αλλά είναι απαραίτητα για να κρατηθεί η ισορροπία στη φύση και να επιβιώσει η πανίδα ομαλά στον πλανήτη.

 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Marisa Papen πόζαρε με εκείνα και απέδειξε πως ο άνθρωπος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμη ζώο δίπλα σε όλα τα υπόλοιπα. Και πως έχει την σοφία να αντιληφθεί πως η εναρμόνιση ανάμεσα μας, είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved