Η Miley Cyrus φωτογραφίζεται topless για το Rolling Stone

Και θυμίζει κάτι από Gwen Stefani και Nancy Spungen.

Πολλά μπορεί να πεις κανείς για την Miley Cyrus. Εδώ και περίπου μία δεκαετία, έχει αποτελέσει μήλο της Έριδος για τους διαφόρους κριτικούς. Κάποιοι λένε πως πως πρόκειται για τη νέα Μαντόνα. Άλλοι πως η μουσική της είναι μόνο για τα σκουπίδια. Πως αν οι εμφανίσεις της δεν ήταν τολμηρές, ίσως και να μην είχε καταφέρει τίποτα. Μας νοιάζουν όμως όλα αυτά; Η δική μας απάντηση είναι όχι.

 

 

Ας μείνουμε στο προφανές. Όπως ας πούμε αυτή εδώ η φωτογράφηση που έκανε για το εξώφυλλο του Rolling Stone. Η Miley Cyrus δεν είναι σε καμία η άλλοτε american sweetheart που προσπαθούσαν να προωθήσουν τα κανάλια τύπου Nickelodeon. Η Miley μεγάλωσε και μάλιστα μεγάλωσε όμορφα. Που σημαίνει πως αν πρέπει να κάνουμε κάτι αυτή την στιγμή, είναι να δώσουμε σημασία σε αυτού του τύπου φωτογραφήσεις. Έχει κάτι από το 90s στυλ της Gwen Stefani και τον επιθετικό χαρακτήρα που θα έβλεπες από τη Nancy Spungen, τη σύντροφο του Sid Vicious.

Όμως για όλο το αποτέλεσμα ευθύνεται ο φωτογράφος Bret Elterman. Ας ελπίσουμε να τους κάνει καλό ποδαρικό, μιας και είναι το πρώτο εξώφυλλο για το τεύχος Ιανουαρίου 2021.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved