Δεν είναι πλέον νέο ότι γδύθηκε η Bella Thorne

Αλλά αυτή εδώ η φορά, είναι από εκείνες που αξίζουν. 

Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει με την ζωή της Bella Thorne. Είναι μοντέλο; Είναι τραγουδίστρια; Είναι starlet του Instagram και του Tik Tok; Ό,τι και αν είναι πάντως, είναι χάρμα οφθαλμών και φροντίζει να το θυμίζει στο κοινό της. Ίσως και πάνω από πέντε φορές μέσα στην εβδομάδα. Αυτή τη φορά, μετά από καυτές εμφανίσεις όπως συνηθίζει να κάνει, είπε να το θυμηθεί με το καινούργιο της βιντεοκλίπ.

 

 

Δεν έχουμε ακούσει ούτε ένα τραγούδι από την Bella Throne και για να σας είμαστε και ειλικρινείς, δεν έχουμε και καμία όρεξη. Ρίξαμε όμως μία ματιά στα καρέ του βιντεοκλίπ της και εύλογα καταλάβαμε και πως ο υπόλοιπος κόσμος δεν βρίσκεται εκεί για την μουσική – μάλλον δηλαδή. Στο τραγούδι που ακούει στο όνομα Lonely, η Βella δεν δείχνει να επηρεάζεται και ιδιαίτερα που είναι μόνη της. Το κλιπ περιλαμβάνει σέξι κορσέδες και εσώρουχα, μπανιέρες και τα κάλλη της Bella σε κοινή θέα. Όπως δηλαδή και συνηθίζεται στην προκειμένη περίπτωση όσον αφορά το άτομό της.

 

Πιστοί στην σταυροφορία μας να εντοπίζουμε κορίτσια που αξίζουν την προσοχή σου, μαζέψαμε εδώ τα πιο ωραία και αποκαλυπτικά καρέ που θα δεις, ώστε να μην παγώνεις το βίντεο κάθε τρεις και λίγο. Μπράβο της και εις ανώτερα. Όσο υπάρχουν τέτοια βίντεο, θα χαμογελάμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved