Emilia Clarke θα είσαι πάντα η γυμνή Βασίλισσα μας

Μπορεί να μην χάρηκε το θρόνο, αλλά εμείς πάντα θα προσκυνούμε.

Τόσα χρόνια την είχαμε συνηθίσει στην καθημερινότητά μας και είναι αλήθεια πως πλέον μας λείπει και μάλιστα πολύ. Το «Game of Thrones» έφτασε στο τέλος της περιπέτειας, αφήνοντάς μας γλυκόπικρη γεύση με την έκβαση των πραγμάτων στο Westeros. Μαζί με το απογοητευτικό φινάλε, κατάφερε να μας χαλάσει και την εικόνα της απόλυτης Βασίλισσας. Της Daenerys Targaryen.

 

 

Τόσες σεζόν περιμέναμε να ανέβει στο θρόνο, να διώξει την Cersei Lannister και να κυβερνήσει άξια τον λαό του Kings Landing, αντ’ αυτού εκείνη τρελάθηκε στην ιδέα ότι δεν είναι η άξια διάδοχος του θρόνου και προχώρησε στην παρακάτω κίνηση:

 

 

Η ξανθιά σαν ξωτικό από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Βασίλισσα των Δράκων είναι μία εκ των εικονικότερων ρόλων του 21ου αιώνα στην TV, ακόμα και αν η γυναίκα πίσω από τον ρόλο η Emilia Clarke παραπέμπει περισσότερο σε… εναλλακτική πριγκίπισσα παρά σε πρόσωπο με ακέραιο χαρακτήρα.

Την έχεις δει να τραγουδάει reggae;

 

 

Ίσως για αυτό και να την αγαπάμε λίγο παραπάνω από την ίδια την Daenerys. 

Περιμένοντάς την να κάνει τη νέα της επιτυχία, όποια και αν είναι αυτή, της ευχόμαστε χρόνια πολλά για τα 35α γενέθλια που κλείνει σήμερα με ένα φωτογραφικό άλμπουμ που εκπροσωπεί απόλυτα τον βασιλικό χαρακτήρα της (και τα πολλά γυμνά της) στο Game of Thrones. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved