H Jessica Alba κρατά την θερμοκρασία στα ύψη

Ένα χορταστικό -από όλες τις απόψεις- βίντεο με την ηθοποιό να δοκιμάζει spicy φτερούγες κοτόπουλου.

Στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ κυκλοφορούν διάφορα διαμαντάκια. Ένα από αυτά είναι και το Hot Ones, μια εκπομπή που καλεί και προκαλεί τους celebrities που φιλοξενεί να δοκιμάσουν φτερούγες κοτόπουλου ή καλύτερα wings και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Όχι, δεν είναι τόσο βαρετό όσο ακούγεται. Οι celebrities τρώνε spicy wings και σχεδόν όλοι, μετανιώνουν που δέχτηκαν να μιλήσουν και να δοκιμάσουν αυτά που τους σερβίρουν. To ίδιο έκανε και η Margot Robbie.

 

 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της πάντα σέξι Jessica Alba η οποία με περίσσιο θάρρος είπε ναι στην πρόσκληση του Hot Ones. «Δε νομίζω να είναι ποτέ μια καλή κριτική σε ολόκληρη την καριέρα μου, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι εδώ στο Hot Ones», θα πει η ηθοποιός η οποία δεν κρατά κακία σε κανέναν παρά τα όσα έχουν γράψει και πει για εκείνη. Τα υπόλοιπα, στο βίντεο που ακολουθεί.

 



Extra: Ένα ακόμα βίντεο που αξίζει να δεις, είναι η συνέντευξη του Gordon Ramsay. Δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά άτομο να βρίζει με αυτό τον τρόπο μετά από μερικά spicy wings.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved