Τα αποπλανητικά και ατελείωτα πόδια της Adriana Sklenarikova

Κλείνει τα 49 χρόνια ζωής και εμείς επιμένουμε πως δεν είναι ένα ακόμα supermodel.

Σκεφτείτε την Adriana Sklenarikova σε ένα νοσοκομείο να εργάζεται ως γιατρός ή ως νοσοκόμα. Αυτή ίσως είναι η απόλυτη φαντασίωση ενός άντρα αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, όπως το δει κανείς, παράτησε τις σπουδές της για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Εμείς στηρίζουμε την επιλογή της μέχρι και σήμερα και δείχνουμε τον σεβασμό μας στα πιο εντυπωσιακά πόδια που αντικρίσαμε ποτέ. Adriana, σε αυτό τον κόσμο δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι γιατροί και μάλλον αυτό γίνεται για τους σωστούς λόγους.

Το μοντέλο από τη Σλοβακία μπορεί να διαφημίζει με περηφάνια το σώμα της. Αυτό είναι που της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στο βιβλίο Guinness, κρατώντας το ρεκόρ τον μακρύτερων ποδιών ανάμεσα σε αμέτρητα supermodels. Βρέθηκε στα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών όπως είναι το Vanity Fair και του Maxim ενώ η εμφάνισή της στην μεγάλη οθόνη ήταν ένα φυσικό επακόλουθο.

 

Εκτός από μοντέλο, είναι επιχειρηματίας και βοηθά τους συνανθρώπους της με διάφορες ανθρωπιστικές δράσεις. Πιο ώριμη πια, στα 49 της χρόνια, η Adriana Sklenarikova παραμένει στην κορυφή, κοιτάζοντας τους άλλους από ψηλά χάρις στα ατελείωτα πόδια της.

 3 SHARES