Τζένιφερ Λόρενς: Υπάρχει άντρας που δεν είδε τις απαγορευμένες φωτογραφίες της;

Δεν σταματήσαμε να την αγαπάμε λεπτό.

 Δεν θα πούμε ψέματα, ήταν άσχημο. Πολύ. Ήταν άσχημο γιατί σκέφτεσαι ότι θα μπορούσε να συμβεί στην κοπέλα σου ή στην αδερφή σου. Σε περίπτωση που η μνήμη σου σε άφησε μιλάμε για το περίφημο CelebGate που συνέβη πριν μερικά χρόνια και έκθεσε ένα σωρό celebrities στις προσωπικές τους στιγμές. Όλο αυτό, ξεκίνησε με την Jennifer Lawrence.

 

Δεν ήταν πως δεν βλέπαμε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί. Γιατί όλοι τις είδαμε και όποιος το αρνείται λέει ψέματα. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Παρότι γνώριζε ήδη μεγάλη επιτυχία από ταινίες όπως το Hunger Games, δεν είχε πραγματοποιήσει ακόμη κάποιες σέξι φωτογραφήσεις με μοναδική εξαίρεση μία εμφάνισή της στο GQ. Κατά τα άλλα μέχρι να σκάσει όλο αυτό το σκάνδαλο, η Jennifer δεν είχε αποτελέσει ποτέ στόχο.

 

Ωστόσο ο καθένας στις προσωπικές του στιγμές μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αν το κορίτσι μας ευχαριστιόταν την όλη στιγμή που έστελνε τις φωτογραφίες στον σύντροφό της, τότε πολύ καλά έκανε και τις έστελνε. Ότι άλλωστε τις είδε όλος ο πλανήτης, ούτε μείωση την εκτίμηση προς το πρόσωπό της, ούτε επηρέασε την καριέρα της, ούτε και την έκανε να φαίνεται διαφορετική στα μάτια των αντρών. Απεναντίας, την έκανε πιο σέξι και την έβαλε σε έναν δρόμο φωτογραφήσεων που ενδεχομένως να μην είχε ακολουθήσει.

 

Και εμείς αυτές τις φωτογραφήσεις θυμηθήκαμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved